Københavns lækreste is

220510

Hos Ismageriet på Amager får du uden tvivl Københavns lækreste is.
Da det i sin tid åbnede, arbejdede jeg selv som is-pige, og jeg så, hvordan isen blev lavet af hyldeblomster, Kim selv plukkede på Amager Fælled, rabarber fra kolonihaven og i det hele taget lækre, friske og så vidt muligt økologiske ingredienser.

Hele stedet er indrettet i vaskeægte amerikansk retro-stil. Meget af interiøret er købt hjem via Ebay og er autentiske – og butikken er indrettet i en gammel bagerbutik, hvor han har beholdt meget af inventaret.

I weekenden var vi et smut forbi, så kæresten kunne få sit bæger med hasselnød og nougat (meget mormor, hvis du spørger mig) – og selvom vi kører en nul sukker politik herhjemme (som nærmest grænser til misrøgt, hvis du spørger Mormor og Farmor “der SKAL da sukker på hans risengrød”), så fik Trutten lov at feste løs med en kugle jordbærsorbet. Jeg vil noget hellere byde ham det, som er lavet af friske, økologiske ingredienser end lidt slik, som er fyldt med farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer.

Hvis du har muligheden, så kan jeg bestemt anbefale dig at smutte forbi – det ligger på Amager ude ved Ørestaden – og ellers kan du tage et kig på deres fantastisk fine hjemmeside, som passer perfekt ind i hele temaet.

Skjorte: Zara -.- Shorts: Zara -.- Sko: Marc by Marc Jacobs -.- Solbriller: Tom Ford

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *