Second option til bryllupskjole

beigekjolebryllup

Her er min anden mulighed med kjole til det bryllup, vi skal til på lørdag.

Se venligst bort fra min på det nærmeste gennemsigtige kulør lige pt, da jeg har planer om at kaste mig ud i en omgang spraytan sidst på ugen 😎

Fordelen ved denne kjole er, at jeg i så fald har en glimrende undskyldning for at beholde de fantastiske stiletter, som Acie tidligere har vist. Derudover vil jeg muligvis få den brugt lidt mere end den blå, da farven passer lidt bedre ind i min garderobe.

Til gengæld synes jeg, det er sådan lidt halvfesent, at denne kjole, som er i 100% polyester, koster det samme som den blå, der til gengæld er i 100% silke – for de er jo vel og mærke begge fra Zara.

Men altså; hvad synes DUden blå eller denne? 🙂

zarastiletter

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Der er ingen tvivl – den blå, og behold så stiletterne alligevel! Som du selv skriver, så ER silke bare lækrere end poly, og farven klæder dig SÅ meget bedre (i hvert fald på min skærm). Jeg synes, at du går lidt for meget ud i et med den nude kjole.

 • Helt sikkert den blå! Farven var så flot til dig, og der er ikke noget i vejen med at skille sig lidt ud med en stærk farve.. Nudekjolen ville, uanset tan, blive for neutral til min smag.

 • Jeg er også på den blå. Og kan du ikke bruge stiletterne til? Så har du da en god undskyldning for at beholde dem 🙂

 • Jeg synes, du skal vælge den blå og så bruge stiletterne til den… Pangfarver blandet med neutrale toner er SÅ flot!

 • Jeg er med i koret, der stemmer på den BLÅÅÅÅÅÅ – den er SÅ flot til dig!

  Pssst… og behold skoene alligevel…

 • Der er vist ret stor enighed om den blå – min kæreste sidder og hoverer, fordi han også sagde blå fra starten – så nu mener han, han er et omvandrende modeorakel og er ret skuffet over, at jeg ikke bare tog hans ord for gode varer til at starte med 😀

 • Bliver lige nødt til at smide ind at den blå også klart er mere sommer varme luksus agtig end den nude! Den er lidt mere bemærkelsesværdig…

  • Jamen du har helt ret – og nu har jeg også endelig besluttet mig helt for den blå – så satser jeg bare på, vi får sol og godt vejr på lørdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *