Mulig kjole til bryllup

blaabryllupskjole

Jeg har holdt helt og aldeles blogfri i weekenden og har nydt min lille familie, inden det igen i morges gik løs med eksamenslæsning, mens min kæreste og søn hygger sig helt uden mig (det burde jo slet ikke kunne lade sig gøre – hrmpf!).

Min kæreste og jeg skal til bryllup hos et kært vennepar i næste weekend, og jeg har længe været på jagt efter den helt rigtige kjole.

Jeg havde fundet den fineste koralfarvede kjole fra Day Birger et Mikkelsen, som desværre blev snuppet lige for næsen af mig på Trendsales, og som ikke længere kan opdrives i butikkerne, så jeg har i stedet fundet to fine alternativer i Zara.
Den første er denne fine blå silkekjole, som har bløde draperinger og fine blomster oppe ved halsen (og jeg har vist fået pillet lidt ved kameraindstillingerne, siden jeg har så fin en kulør på det ene af billederne 😛 ).

Jeg har ikke noget oplagt skovalg, men overvejer lidt de stiletter, jeg har på på billedet, fordi de er i fine, sarte pastelfarver, som godt kan matches med kjolen – til gengæld har jeg ingen tasker, der kan gå dertil.

Kjolen koster 699 kr. hos Zara lige nu.

Kjole: Zara -.- Stiletter: Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *