Mit outfit fra Fashion Against AIDS

190510

Jeg gør normalt altid en dyd ud af at have gode, tydelige billeder her på bloggen – men jeg har desværre kun et iPhone i prøverummet billede fra i onsdags, så denne gang må være en undtagelse.

I går skulle jeg have været til et blogger event med Wrangler i Magasin, men Trutten er under indkøring til en ny vuggestue, og han havde altså brug for sin mor – så så måtte bloggerevent være bloggerevent.

Det ærger mig rigtig meget, nu hvor jeg har læst om sushi en masse, gratis jeans, hyggelig networking osv. rundt om på de andres blogs, men til gengæld tog vi spontant til gadefest her på Østerbro og hyggede med vores lille familie.

Trutten var fx meget imponeret over en fin, grøn ballon, som han hele eftermiddagen gik rundt med og sagde eeeeeiiiii eeeeeiiii.

Lige nu sidder jeg og arbejder løs med forberedelserne til mit speciale, som jeg snart skal i gang med – og senere i dag byder programmet på et meget tiltrængt frisørbesøg, inden weekendenplanerne står på venindefødselsdag og barnedåb.

Så mangler vi bare solskinnet – så er det hele vist noget nær perfekt 🙂

truttensoutfit

Jeg er iført Zara fra top til tå med pailletshorts -.- blazer -.- stribet tee -.- ruskindswedges

Trutten: Bukser: Benetton -.- Bodystocking: Petit Bateau -.- Polo: Ralph Lauren -.- Sko: Bisgaard 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *