Fashion Against Aids af H&M – æv!

leomaxi

maxikjole

I går var jeg til pre-sale på H&Ms nye Fashion Against Aids kampagne – og det var desværre ikke den helt store succesoplevelse for mit vedkommende.
Min veninde og jeg stod egentlig fint fremme i den alt for lange kø – så vi kom forholdsvis hurtigt ind i butikken, men jeg må nok erkende, at jeg mangler passion og drive, når det kommer til den slags – for jeg orkede simpelthen ikke at kaste mig ind i gruppen af frådende kvinder, som grådigt snuppede alt, hvad de kom i nærheden af.
Jeg fik prøve de to maxikjoler, jeg gik efter – og de var lidt for voldsomme til mig, så de var ikke noget hit.

Til gengæld ville jeg forfærdelig gerne have fat i de fine, plettede bukser – men de var desværre revet væk, og der var stor set ingen, der ikke beholdte dem efter at have prøvet dem, hvilket blot bekræfter mig i, at de er frygtelig fine – så dem må jeg på jagt efter i butikkerne de kommende dage.

Til gengæld havde jeg en rigtig hyggelig aften med min veninde, da H&M bagefter bød på drinks og lidt mad på The Lot – og jeg fik også hilst på både Kia og Cecilia, som vist begge havde bedre shoppekarma end mig.

hmbukser

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • eeej jeg synes de er sååå fine til dig, sådan et lille nips som dig. Jeg er så indebrændt over aldrig at kunne være med til sådanne arrangementer, for de ting som jeg gerne ville have haft, såsom sandalerne og den blå halskæde, er jo allerede udsolgt fra netshoppen, Damn it!
  -katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  • Ja det hjalp jo så desværre heller ikke mig ret meget at være med til det arrangement – jeg har simpelthen ikke kunnet få fat i de bukser, jeg gerne vil have – ÆV!

 • Hyggeligt at se dig live! Jeg fik lige et glimt af dig, men jeg kunne ikke lige overskue et ‘jeg følger din blog’ moment :o)

  Er helt enig, lidt for mange shoppe glade piger og et alt for lille udvalg af størrelser og styles! -hvad sker der lige for det!

  -kathrine

  • Æv Kathrine – det skulle du altså have gjort.
   Især sådan en aften, hvor det jo alligevel vrimlede med fashionfreaks og bloggere 😀

   Og ja, jeg synes altså, det er lidt uartigt at invitere så mange mennesker, når arrangementet slet ikke var gearet til det – det var jo ingen fordel at komme derind den aften – tvært i mod, næsten.

 • Det var så hyggeligt med en lille snak midt i al det der crazyness.. Shit det var vildt!

  Jeg havde også fingrene i den første maxi.. men lod den hænge (uden at have prøvet den).. og jeg ved nu også den ikke ville have klædet mig 😉

  Tilgengæld fik jeg bukserne!!
  De er også bare virkelig lækre..
  Og så købte jeg lidt andre ting.. der kommer et indlæg senere iaften tror jeg..

  • Ja det var skønt – nu må vejret gerne arte sig, så vi kan gøre alvor af den tur i Zoo!

   Og iiiih hvor er jeg misundelig over de bukser – der var jo stort set heller ikke nogen, der lod dem hænge, når de havde prøvet dem – så jeg kunne godt regne ud, de måtte være virkelig flotte – æv æv æv.

 • Jeg endte med at købe den kjole du har på det første billede! Love it og alle på jobbet har rost den i dag. Den er dog stylet med fede guld flats og en lille vest, ellers er den lidt død i farven synes jeg :o)

  • Hmmm måske jeg burde have prøvet den et nummer mindre – den var nemlig lige det største til mig.
   Jeg følte nemlig, at jeg helt svømmede væk i den, så det var derfor, jeg lod den hænge.

   Og det lyder altså virkelig fint med den styling – kan man mon lokke et billede ud af dig på din blog? 🙂

 • Ihh jeg synes den kjole er to die for !! Nåede desværre ikke at hapse den på hjemmesiden.. Men jeg har set bukserne på trendsales allerede..

 • Jeg synes du rocker røven ud af den øverste kjole !!! 🙂
  Ærgerligt, at du ikke selv kan se det !

  Og ærgerligt den ikke landede i Aalborg – ville SÅ gerne have ejet den!

  /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *