Baby Havaianas

havaianas

Truttens søde Tante Camilla (min veninde har fået den ærefulde titel) kom den anden dag forbi med disse fantastisk nuttede Havaianas i størrelse Trut.

I modsætning til Havaianas til voksne, har disse en fin blød rem rundt om hælen, så det er lidt nemmere for små børn at gå i dem og beholde dem på foden.

Trutten var også meget betaget af dem og gik i lang tid rundt med dem i hånden og sagde eeeiiiii, så nu mangler vi bare lige at han vænner sig til at skulle have remmen mellem tæerne, så er han køreklar til sommeren.

Edit: jeg er efterfølgende blevet gjort opmærksom på, at du kan købe Baby Havaianas til 149 kr. lige her hos Casara.dk*

Obs. Links markeret med en * er sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.

Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.

Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh, dem har jeg også stået med. Vi rejser nemlig på ferie på lørdag og vi mangler stadig badesko i str. 20-21 😉 Jeg håber at du giver en opfølgning på, hvad han siger til at have “sandaler mellem tæerne”.

  kh Mette

  • Hej Mette,

   De er en smule for store til ham, så han kan ikke så godt gå i dem endnu, men det med at have noget mellem tæerne generer ham slet ikke – og de virker ret egnede til børnefødder, fordi de er så bløde og bøjelige i sålen.

   Og rigtig god ferie – hold da op hvor er jeg misundelig!

   Kh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *