Barnets bog – fra Holly's

hollysbarnetsbog

Der findes et utal af forskellige udgaver af barnets bog, hvor man kan udfylde forskellige oplysninger og sætte billeder ind fra barnets første år.
Den bedste, jeg indtil nu er stødt på – og som Trutten fik i barselsgave af sin søde Moster Gudmor, er Holly’s version – den der hedder “Min Helt Egen Bog”.

Der er et fint mix mellem forudfyldte sider, hvor du blot skal skrive forskellige data – og blanke sider, hvor du selv kan finde på indholdet.

Den koster 279 kr. hos Minimums – og til og med i morgen, søndag, har de fri fragt, hvis du skriver “nyhedsbrev” i kommentarfeltet.

Billedkilde: Minimums

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej
  håber at det et ok at jeg spørger…. læste at du havde købt forsendelsesposer til når du sælger Truttens tøj. Må jeg spørge om det er på TS og under hvilket navn for kan se at han har en skøn klassisk stil, lige noget vi også kan lide :- )
  vh. Louise

  • Hej Louise,

   Ja selvfølgelig – mit brugernavn på TS er Likila – der er ikke ret meget derinde lige nu, men jeg har netop affotograferet stort set alt hans gamle tøj, så jeg håber at få det lagt ind her i weekenden 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *