På rov i kærestens klædeskab

130510

Fridagen i går blev først brugt på tøsebrunch på Lunas med 3 skønne veninder, mens Trutten var til herrebrunch med min kæreste og 6 af hans venner.

Brunchen var simpelthen så overdådig og overvældende god for en kødelsker som mig, at jeg uden tvivl snart vender tilbage igen. Derudover gik de jævnligt rundt med kaffekanden og spurgte, om man ville have en refill – og den slags elsker jyden i mig. Derudover der sød betjening og en skøn atmosfære til trods for travlheden.

Efter aftensmaden, nød vi, at Trutten ikke skulle tidligt op næste dag, så vi gik os en aftentur – og eftersom vejret ikke just arter sig, som det burde gøre midt i maj, havde jeg tyvstjålet en Ralph Lauren sweater fra min kærestes klædeskab, og jeg kunne egentlig godt lide det lidt preppy look.

Mens jeg stod og poserede til billederne (min kæreste hader at skulle tage den slags ude i fuld offentlighed, fordi han er rædselsslagen for at blive opdaget af forbipasserende 😛 ), benyttede Trutten sig af muligheden for at stikke af, så jeg måtte ile af sted for at fange den lille laban.

brunch

Jeans: Acne -.- Skjorte: Zara -.- Sweater: kærestens Ralph Lauren -.- Sko: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *