Lidt praktisk bloginfo

header

Min blog er bygget lidt anderledes op end de fleste andre blogs, så derfor vil jeg lige komme med lidt praktisk information, som kan gøre det lidt nemmere at navigere rundt på bloggen.

Hvis du udelukkende er interesseret i at læse modedelen, så kan du enten trykke her – eller trykke på “Fashion” oppe øverst på bloggen.

Er det babydelen, du kommer her for at se – så kan du trykke her – eller trykke på “Baby” på menueen øverst.

Vil du derimod gerne læse det hele samlet – men uden at skulle trykke dig ind på hvert enkelt indlæg for at se det hele, så trykker du her – eller på “Blog” linket øverst.

For at gøre det hele lidt nemmere, kan du automatisk få besked, når jeg opdaterer bloggen – enten via mit rss-feed, som kan tilføjes i fx google reader – eller også kan du tilføje mig hos Bloglovin’, som er et ganske smart koncept, du bør kigge nærmere på, hvis du ikke kender det i forvejen.

Hvis du er på Twitter, så tilføj mig endelig – jeg synes, det er en skøn og hyggelig måde at kommunikere på og dele tips, information og spørgsmål med hinanden, og vi er efterhånden en del bloggere derinde.

Sidst men ikke mindst, så er der blevet tilføjet en lille “Jeg synes om” knap til hvert enkelt blogindlæg, som er forbundet med Facebook – den kan du bruge, hvis du falder over et indlæg, du særlig godt kan lide.
Det er helt nyt, så du må meget gerne hjælpe mig med at få afprøvet det.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *