Smart tip, hvis du sælger ud af dit tøj

pink mailing bags

Jeg sælger jævnligt ud af både min og Truttens garderobe, og indtil nu har jeg enten købt bobbelkuverter i dyre domme på posthuset, eller også benyttede jeg mig af den kiksede løsning og pakkede tøjet godt ind i en Netto pose og sendte det af sted i den.

Når jeg selv har købt tøj fra England eller USA, har det ofte været sendt i nogle smarte plastikkuverter, som er perfekte til at sende tøj i.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg var så længe om at søge efter disse poser på nettet – men i hvert fald har jeg langt om længe fået det gjort, og jeg modtog dem i sidste uge.

Jeg havde købt en pakke med 4 forskellige størrelser, og de er virkelig helt perfekte.

Jeg mener, jeg betalte ca. 1 kr. pr pose – inkl. forsendelse fra sælgeren af poserne – og det er jo en del billigere, end hvad Postdanmark tager for deres emballage.

Du kan finde sælgeren, jeg købte af, lige her på engelsk Ebay – han har et kæmpe udvalg af forskellige kuvertposer. De fåes i flere forskellige farver, så du kan evt. bare gå ind på ebay.co.uk og søge på “plastic mailing bags”.

Billedkilde: Ebay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *