Stort tillykke til Noma – verdens bedste restaurant

// noma

Dette indlæg er hverken mode- eller babyrelateret, men som madelskende københavner kan man ikke andet end at blive stolt helt ind i hjertet over, at Noma netop er blevet kåret som verdens bedste restaurant af The San Pellegrino The World’s 50 Best Restaurant her til aften.

Min kæreste og jeg har stadigt et besøg på Noma til gode, men vi har aftalt, at det passende kan blive hhv. 30 års fødselsdagsgave og kandidatgave til hinanden her til sommer – hvis det altså overhovedet bliver muligt at få bord fremover.

Så hip hip hurra for Noma, Nordisk Mad  og Rene Redzepi- tænk at verdens bedste restaurant ligger her i lillebitte København.

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Min mand og jeg har været på Noma for et par måneder siden, og ud fra den oplevelse er dette fuldt fortjent.

  Jeg stemmer i og siger tillykke!

  • Jeg er meget misundelig.
   De er ifølge deres hjemmeside helt overbelastet i forhold til reservationer, men jeg håber, at det på et tidspunkt lykkes for os 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

 • Ja det er helt fantastisk – jeg blev også meget stolt da jeg modtog nyheden i en “Breaking News” fra Berlingske!
  Har en gang hentet mine forældre derfra, så har jo næææsten været der 🙂

 • Når I nu kommer på Noma til sommer, så skal I tage at bestille min kærestes vin, den er nemlig på vinkortet 🙂 (undskyld, kan ikke lade være med at blære mig lidt 😉

  • Nej hvor er det vildt Manja – det må man altså godt blære sig med.
   Tænk at verdens bedste restaurant fører hans vin!

   Hvad er det for én mon?

   • Du kan se dem under Bourgogne på Nomas vinkort, der kan downloades på deres hjemmeside. Der er en Meursault og en Puligny-Montrachet 1er cru fra Chavy, som er navnet på vingården (og som jeg ellers ikke snakker om på bloggen for at holde tingene adskilt, men nu startede jeg jo selv) 🙂

    • Jeg skulle hilse fra min kæreste og sige, at han er meget imponeret.
     Forhandles de nogle steder i Danmark, hvor man som privat kan købe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *