Nye gamle solbriller på vej med posten

solbriller

Forrige sommer købte jeg et par fantastiske solbriller fra Tom Ford – modellen hedder Raquel, og farven var lilla/lyng som gradierede lidt.

Uheldigvis gik de sidste år i stykker (de lå en dag i etuiet og var brækket, og eftersom Trutten var alt for lille til balladetricks dengang, har jeg stadigt min kæreste mistænkt for at have noget med den episode at gøre), og jeg har simpelthen savnet dem noget så voldsomt.

Jeg er ikke en solbrillepige, og jeg har altid haft meget svært ved at finde nogle solbriller, som jeg kunne lide – og som samtidigt også klædte mig.

Jeg har derfor haft en saved search på Ebay (hvor du får en mail, hvis en bestemt vare kommer til salg) i snart et halvt år – og den anden dag var der endelig bid.
Jeg fik hurtigt overtalt sælger til at sætte en Buy It Now pris på – og haps! – jeg har netop fået en mail om, at de allerede er på vej med posten.

På den ene side, så er det meget bitre penge at give ud, når det nu er præcist det samme, som jeg allerede har betalt for én gang, men på den anden side, så har jeg simpelthen været SÅ glad for de solbriller, at jeg er helt sikker på, det ikke er et køb, jeg kommer til at fortryde.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *