Fantastisk smart pose til madpakken fra Sebra

sebramadpose

I går nåede vi både forbi Wheats lagersalg (som var en kaotisk oplevelse uden lige, godt at solen i det mindste skinnede, og lagersalget foregik udenfor) og dernæst til Baby og Småbørnsmessen i Øksnehallen.

Messen var rigtig godt organiseret med masser af plads mellem standene og et meget bredt udvalg.
Jeg vil dog mene, at den egner sig bedst til kommende forældre eller forældre til en helt ny lillebitte baby, hvor man stadigt mangler at købe en masse af de større udstyrsting.
Den slags er vi for længst ovre, så vi kunne i stedet kigge efter små hyggelige ting, som vi slet ikke anede, vi manglede.
Vi kom forbi Minimums stand, hvor jeg fik mig en snak med søde Camilla – meget hyggeligt at hilse på hende, som har siddet og sendt utallige varer af sted i min retning, når jeg har shoppet hos hende over nettet.

Vi faldt bl.a. over en smart og fin pose fra Sebra, som er en slags køletaske til madpakken, som gør at den holder sig dejlig frisk og kold i meget længere tid.

Så nu har Trutten sådan én, selvom han ikke skal have madpakke med i vuggestuen – så må vi vist bare sørge for at få en udflugt til Zoo flettet ind i vores weekendprogram snart, så han kan få den indviet.

Den kan også købes i Minimums netbutik lige her for 90 kr.

Billedkilde: Minimums

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *