Ses vi til Baby- og Småbørnsmessen?

babymesse

//

I denne weekend er der Baby- og Småbørnsmesse i Øksnehallen her i København både lørdag og søndag fra 10-17.

Jeg har fået to gratis billetter af arrangørerne og glæder mig til at komme derind og kigge nærmere på alle de spændende udstillere.

Jeg skal hen og hilse på søde Anette fra BabyBusiness, jeg skal prøve at begrænse mig for ikke at shoppe amok hos Minimums, Den Blå Ballon og Lirum Larum Leg. Jeg skal se på lækkert børnetøj fra Créme de la créme á la edgar og Petit Bateau og så skal jeg på opdagelse hos alle de spændende stande, jeg ikke på forhånd kender så meget til.

Billetterne til Baby- og Småbørnsmessen koster 80 kr., og børn under 12 år er gratis, men hvis du går ind på denne side hos Vores Børn, kan du printe en kupon, så du får 2 billetter til 1 billets pris 😉 – læs mere om arrangementet hér – nu ved du da, hvad weekenden skal gå med, hvis du befinder dig i det københavnske 😉

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Min mand og jeg skal derind:). Det er vores første babymesse, så det glæder jeg mig til. Vi er jo endnu i produktionsfasen af vores første barn – vi er i fertilitetsbehandling – men alt taler da for, at det skulle lykkes inden sommer:)

  Susie

  • Hej Susie,

   Hvor var det altså hyggeligt at støde ind i jer til messen – jeg er normalt en klovn til at genkende ansigter, men det var heldigt, jeg lige fik spottet dig i mængden.

   Og hvor er det spændende med jeres babyinthemaking – håber, der meget snart er gevinst!

  • Det er rigtig ærgerligt, du er så langt væk, for det var altså en rigtig god messe for kommende mødre.
   Endnu en gang stort tillykke søde Manja -det er altså SÅ stort!

    • Bare vent – tiden går pludselig alt alt for stærkt.

     Men jeg kan også huske i starten, hvor jeg bogstavelig talt gik og talte dage, indtil jeg startede på en ny “uge” – altså 19+1 osv.

 • Nogle der ved hvornår der kommer en børnemesse igen? I samme forbindelse vil jeg gerne høre om der er nogle, som har erfaringer med babywalz – enten butikkerne eller webshoppen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *