Trutten Tester: Natusan Baby First Touch

Natusan_astma

Jeg synes, min mor bruger forfærdelig meget tid på den her blog, så nu er det vist på tide, at jeg kommer lidt til orde.

Jeg mener, hvem har mon mest styr på ting og gadgets til børn; hende eller mig?

For fremtiden vil der derfor komme indlæg fra mig her på bloggen, så ofte som jeg overhovedet kan komme af sted med at stjæle hendes computer (hun passer altså godt på den, hrmpf).

Hér første gang kommer der en lille anmeldelse af en helt ny hudplejeserie, som de søde damer fra Natusan har sendt til mig. Den hedder Natusan Baby First Touch, og det er nogle skønne svanemærkede produkter helt uden parfumer – perfekt til min bløde, sarte babyhud.

Jeg har de sidste uger benyttet dem til mit daglige bad (min far har lært mig, at god hygiejne er alfa og omega, når det kommer til at score damer). Min hud har været dejlig blød uden at tørre ud – og jeg har sagtens kunnet tåle at bruge produkterne hver eneste dag.

Jeg har fået babyolie, vådservietter, lotion, vaskegel, shampoo (grundet min erhm… manglende hårpragt, har vi desværre ikke haft mulighed for at afprøve dette produkt), protection cream og zinksalve.

Normalt bruger min Mor altid Neutrals vådservietter, når vi er på udflugt, fordi jeg ikke kan tåle andre, men de her fra Natusan har været præcist lige så gode.

Protection Cream har været dejlig på mine knæ, mens jeg kravlede (den slags er SO last year for mit vedkommende – nu har jeg nemlig langt om længe forstået konceptet med at gå), den beskyttede mine knæ, når huden til tider var lidt tyndslidt af alt det kravleri.

Babyolien har min Mor og Far både puttet i mit badevand for at undgå, at min hud skulle tørre ud (jeg er nemlig lidt vandglad, så jeg tager et bad i enten håndvasken, badekarret eller under bruseren, så snart jeg ser mit snit til det – og det kan godt være flere gange om dagen), men min Mor har også været så sød at give mig babymassage med olien – den var skøn til begge dele.

Alt i alt er jeg vældig tilfreds med mine nye produkter – og min Mor har bedt mig fortælle dig, at Natusan reklamerer med, at denne serie er målrettet mod babyer (hrmpf – jeg er altså ingen baby længere, tak), netop fordi den er uden parfumer, og fordi den forebygger tør hud.

Børneeksem giver et tørt, kløende eksem – og fordi disse produkter forebygger tør hud, er den rigtig god at bruge, hvis man har fået det.

Min Mor brugte det til mig, da jeg ovenpå en virus havde fået eksem på hele kroppen, og der virkede det også rigtig godt.

Så er min computertid vist desværre slut for i dag, siger Mor.

Kys, kys,

truttensignatur

Produkterne har jeg fået tilsendt gratis, men derudover har jeg intet modtaget for at skrive dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *