Zara all the way

120410

I fredags mødtes jeg til kaffe, kage og shopping med en sød veninde.

Vi fik gennemgået Zara fra ende til anden – hvilket kan være en meget farlig ting at gøre, når man er god til at opmuntre hinanden med ting som “iiiih hvor den klæder dig” “ej men du mangler jo præcist sådan én” “køb køb køb” 😀

Så vi gik begge ud af butikken med fyldte poser – og så kan man jo altid “lave en Mette” – som min veninde, der ofte køber tingene med hjem, prøver dem med alt hendes andet tøj – og bruger deres 1 måneds returret til at overveje, om hun skal beholde eller bytte det.

Jeg har nu beholdt det hele – og noget af det blev indviet i dag på en gåtur på Kastellet, hvor jeg næsten var i Zara fra top til tå – længe leve highstreet 😛

Det er et noget mere klassik og casual look, end man normalt ser mig i – men jeg er blevet ret vild med hele det maritime look her til foråret.

Trenchcoat: Patrizia Pepe -.- Tørklæde: Rabens Saloner -.- Tunika: Zara -.- Chinos: Zara -.- Sailorsko: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *