Tidens tendenser i graviditetstøj fra Topshop

topshopventetoej

Jeg har tidligere slået et slag for Topshops Maternity linje – jeg synes simpelthen, de laver lækkert ventetøj med tidens tendenser, så man slipper for at gå rundt i konekjoler, som jeg ellers ofte synes, man finder hos nogle af de deciderede graviditetstøjsmærker, der er på markedet.
Topshop laver ofte nogle af deres populære designs i en graviditetsudgave – så på den måde kan man stadigt være tro mod sin stil, selvom man er gravid.

Lige nu kan du finde items, der er topaktuelle i forhold til de ting, der hitter i denne sæson: maxikjoler, tea dresses (hvad hedder de mon egentlig på dansk?), mønstrede strømper, maritime striber, militærinspireret parkajakker, harems bukser og draperede kjoler.

Det gælder om at være hurtig, for tingene er lynhurtigt udsolgt – men til gengæld så kommer der stort set dagligt nye ting ind på siden.

Billedkilde: Topshop – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *