Ralph Lauren børnetøj

ralphlauren

//

Min kæreste går i meget klassisk tøj, og han er ret vild med de mere nedtonede ting fra Ralph Lauren (altså de ting, der ikke indeholder en broderet pony i kæmpeformat hele vejen hen over ryggen), og allerede inden Trutten var født, havde min kæreste opdaget, at Ralph Lauren producerede deres ting helt ned i miniputformat.
Han kastede sig derfor for allerførste gang over Ebay og trykkede lystigt løs på “buy it now” knappen, så allerede da Trutten var 1 måned gammel, blev han iklædt de fineste polo shirts nøjagtig magen til farmands.

Faktisk er det primært min kæreste, der står for at vælge tøj til Trutten herhjemme – og skal vi i byen, så kan jeg være helt sikker på, at min kæreste nøje har valgt, hvad Trutten skal have på – dér har jeg intet at skulle have sagt.

Jeg har derfor indset, at jeg lige så godt kan føje ham på det punkt, og et par gange hver sæson køber jeg derfor en stor bunke Ralph Lauren tøj hjem over Ebay, så Truttens garderobe intet mangler på det punkt – og så smugkøber jeg løbende nogle af mine favoritter fra Cos, Zara, Mini a Ture og Norlie og putter dem ind i bunkerne derhjemme 😉

Vi køber for øvrigt stort set alle hans bukser hos Benetton – de laver billige, klassiske ting i virkelig god kvalitet, og deres bukser passer perfekt til Trutten, som er en lang, slank dreng.

Sælgerne Sempolia og STUFFcc har begge et stort udvalg af Ralph Lauren på Ebay til yderst rimelige priser i forhold til her i Danmark – selv efter told og moms er betalt. Fx købte vi i efteråret en sweater til 175 kr. inkl. alt, som i Magasin kostede 950 kr på nøjagtigt samme tidspunkt.

//

Billedkilde: Ebay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • ihh, jeg har også kigget, men jeg er meget i tvivl om hvordan str. er. For syntes jeg har læst at str. er små i det til børn. Jeg har en dreng som bruger str. 74-80. Ved du så hvor man skal ligge sig i Ralph Lauren er det 9 eller 12 months?

  • Hej Claudia,

   Det er MEGET småt i størrelsen.
   Trutten bruger ca. str. 86 – og str. 18 måneder er stort set for småt til ham nu.
   Jeg ville gå efter str. 12 måneder som minimum.
   Da han var mindre passede det altid med, at han fik str. 9 måneder, når han var 6 måneder gammel osv.

   Hvis du køber flere ting hos én af de to sælgere, jeg har linket til, så giver de fine rabatter på portoen.

 • Ihh.. hvor fantastisk. Jeg køber altid stort ind af både Tommy Hilfinger og Ralph L når jeg er i USA i diverse outlets, til lillemanden. Her kan man få børnetøj til foræringspris, men det er jo oplagt at købe på ebay, når man ikke skal forbi USA i år!!

  -kathrine

  • Hej Kathrine,

   Ja det er jo virkelig voldsomt, så stor en prisforskel der er mellem USA og Danmark.
   Så Ebay er bestemt vejen frem, når det kommer til de amerikanske mærker 😀

   Venligst,
   Lisbeth

 • Ikke for noget..
  Men 175 kr på Ebay og 900 kr i Magasin?
  Du er godt klar over at Ebay VRIMLER med kopivarer ikk?
  Jeg tror næppe at det tøj du har købt har en snært af ægthed 😉

  • Jo jeg har helt styr på Ebay- jeg har handlet der i mange år efterhånden 😉
   Jeg køber alt Ralph Lauren børnetøj af den samme sælger, som har mere end 10.000 handler bag sig og 99% tilfredse kunder – så det tør jeg godt stole på 🙂

   Derudover så koster Ralph Lauren bare slet ikke nær så meget i USA – min veninde bor derovre lige nu, og priserne er helt vanvittigt lave i forhold til her i Danmark.

   Så jeg er helt og aldeles sikker på, at alt tøjet er ægte 😉

  • Hej 🙂

   Jo der kommer told oven i prisen, men det kan stadigt sagtens betale sig i forhold til priserne i Danmark – især hvis man køber en større bunke af gangen, så man kan spare portoen 🙂

 • Hej,
  I min søgen efter lækkert børnetøj til drenge, faldt jeg over dit indlæg om Ralph Lauren fra ebay. Ville elske lidt lækre sager derfra, men jeg er ret ny på ebay, så jeg vil høre, om du kan give et fif til, hvor man kan finde tøj til de helt små. Vil jo nødigt blive taget ved næsen og ende op med noget fake 🙂 Har købt bunker af RL til min datter, når vi har været på outlet i NY, men med baby boy comming up, er udsigten til en shoppetur ikke lige til at få øje på.

  God dag, glæder mig til at følge din blog.

  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *