Fantastisk fine stofbleer fra Holly's

hollys

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om at farve sine egne stofbleer, så man ikke behøver at kigge på kedelige, plettede, hvide bleer hele tiden.

Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i et gør det selv projekt (selvom det nu faktisk er rørende nemt), så har Holly’s klaret ærterne for dig; de har nemlig netop lanceret en serie med fine stofbleer i 4 forskellige farver.

Selvom jeg normalt mest er til klassisk børnetøj i neutrale farver uden alt for mange mønstre, så har jeg altid været vild med Holly’s fine ting – og Trutten har da også haft flere kløverdragter i sin garderobe.

Derfor er det heller ikke den helt store overraskelse, at jeg elsker disse stofbleer – og havde det helt store babyboom i vores vennekreds og familie ikke netop været overstået, så var de også blevet købt som barselsgaver.

De kan købes hos en af mine favoritter, når det kommer til børnebutikker på nettet, Minimums og koster 80 kr. for en pakke med 2 stk.

Billedkilde: Minimums

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Årh de er bare fine!!
  Jeg har et eller andet for stofbleer… vi har MANGE herhjemme!
  Men de er nu også liiiitd pebrede i prisen må man sige..

  • De er ikke billige, nej 😀

   Jeg tænker også, at de derfor er perfekte som barselsgaver – fordi man jo netop ikke ret tit går ud og køber sådan noget selv…

   Men bruger I dem stadigt?
   Jeg synes nemlig ikke rigtigt, vi får vores brugt længere…

    • Aaah ganske smart – vi har dog nogle forklædelignende ting fra H&M og IKEA med ærmer und alles – de er geniale, når man stadigt ikke helt har fået styr på det med, hvor maden skal hen 😀

  • Ja ja – der er nogen, der kan.

   Ih hvor er jeg misundelig på alle de shoppingmuligheder, der igen har åbnet sig for dig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *