Fantastisk aften på Madklubben Steak

madklubben

//

Lørdag aften blev tilbragt i selskab med nogle skønne veninder (ja ham af hankøn hører vist nærmest også ind under den kategori 😀 ) på en nyåbnet restaurant – Madklubben Steak.

Ligesom Madklubbens andre restauranter kan man her få 3 retter for 300 kr. mod at man til gengæld selv hælder sin vin op, tager bestikket fra holdere på bordet og dækker det selv og finder sig i, at personalet har mere erfaring med at servicere gæsterne end at vide ting om fine vine og sjældne franske oste.

Maden var lækker, champagnen skøn og selskabet fantastisk – Madklubben Steak får bestemt min varmeste anbefaling.

Vi havde desværre så travlt med at lege med kameraet på min iPhone, at jeg slet ikke fik taget et outfitbillede – jeg kan dog henvise til mit outfit, fra da jeg var på Den Lille Fede – jeg var nemlig stort set identisk i går, bortset fra at jeg havde et par sorte peep-toes fra Marc Jacobs på.

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *