IKEA på en lørdag – aaaargh!

200310

Min kæreste har fået nyt job, og i den forbindelse har han også fået en bil.

Min første tanke var naturligvis, at nu kan vi tilbringe alle weekender med udflugter til IKEA, Bilka og lignende fantastiske udflugtsmål – uheldigvis var min kæreste ikke helt enig, så først denne lørdag lykkedes det mig at lokke ham med på en tur til IKEA.

Tilsyneladende havde det halve København fået samme idé, så selvom det var rart at komme ud og blive luftet lidt midt i al sygdommen derhjemme, så endte det med at blive et meget hurtigt visit, hvor vi ikke en gang orkede en omgang köttbullar, som ellers altid er obligatorisk, når vi gæster IKEA.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hej – har prøvet det, og det skal man bare ikke, lige meget hvor “trængende” man er 🙂 Havde overvejet åbningen i IKEA Aalborg forleden, men bare tanken…

    🙂 Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *