Vintertilpasning af forårsoutfit

120310b

Jeg var vist lidt for forventningsfuld og forårskæk i går, da jeg hoppede i den korte kjole – så da jeg måtte vove mig ud af mit hyggelige vinterhi for at hente Trutten i vuggestuen, smed jeg et par jeans på og brugte i stedet kjolen som en top.
Det fungerede fint, synes jeg – og det var en god måde at få lidt variation ind i garderoben ved at bruge et gammelt item på en helt ny måde.

Da vi kom hjem fra vuggestuen tog Trutten sine første spæde babysteps – så nu er kæresten allerede klar til melde ham ind i den lokale fodboldklub og spærre en plads på landsholdet om et par år 😀

Stolte var i hvert fald – både Mor, Far og ikke mindst Trutten, der er ved at revne af stolthed, hver gang han vakler af sted.

Jeans: Superfine -.- Sko: Converse -.- Bluse/Kjole: Kate Moss for Topshop -.- Cardigan: Zara -.- Tørklæde: Rene Gurskov

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Elsker den kjole, altså:-) Bare det var min. Hvor fedt, at den lille er begyndt at gå. Det er jo så stort for alle parter, ikke mindst forældrene:-) Vores søn var ca. 14 måneder da han begyndte at gå sådan for alvor, er jeres trut ikke også ca. den alder?

  • Jo han er nemlig lige præcist 14 måneder – han går dog endnu ikke sådan for alvor men holder sig til et par vaklende skridt mellem Mor og Far 😀

 • Narj, hvor er han dygtig! Herhjemme tør Øglen kun krabbe sig rundt om bordet, hvis hun holder GODT fast, og ellers vader hun rundt med stole, skamler og andet, der kan glide foran sig. Ligner lidt en rollator, faktisk… Nå, men det kommer nok.

  Og fint outfit, btw. Har lige fundet mit sommertøj frem fra gemmerne. Glæææder mig til sol og varme!

  • Hahaha – det lyder præcist som Truttens teknik.
   Desværre har det stået lidt stille med gå-træningen de sidste dage pga. sygdom, så vi er heller ikke nået så meget længere herhjemme endnu, men som du siger; det skal jo nok komme.

   Mange tak – jeg glæder mig også ubeskrivelig meget til som og sommer, men altså hvor i alverden bliver det af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *