Ej Sikke Lej lagersalg i København og Århus – marts 2010

ejsikkelej

Mens jeg var gravid med Trutten, tog min kæreste og jeg til vores allerførste børnetøjslagersalg (jeg har nemlig en kæreste, som er så skøn, at han næsten går mere op i Truttens påklædning, end jeg selv gør) – og det var altså Ej Sikke Lej.

De bittesmå heldragter, vi fik købt i str. 50 var vi simpelthen SÅ glade for i starten, da vores baby var så mini a ture, at han ikke kunne passe andet.

Nu er det igen tid til Ej Sikke Lej lagersalget – og jeg kan kun anbefale at du tager af sted. Det er fint tøj, der er masser af plads og ordnede forhold (i stor kontrast til mange af de andre kaotiske lagersalg, der finder sted) og så er priserne yderst fornuftige.

KØBENHAVN – Hal D, Strandgade 95 A, 1401 Kbh. K

Lørdag den 13. marts kl. 10-18

Søndag den 14. marts kl. 10-18

Mandag den 15. marts kl. 10-18

Tirsdag den 16. marts kl. 10-17

Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads ved vore lokaler.
Tager du bussen, så er det linje 2A (fra Rådhuspladsen el.
Hovedbanegården), eller linie 66 eller 350S.

Stig af på Torvegade (lige efter Knippelsbro). Herfra ca. 10
minutters gang. Metro til Christianshavn st. Herfra ca. 10-12
minutters gang.

Århus –Vejerboden/studenterhuset, Nordhavnsgade 1, 8000 Århus

Torsdag den 25. marts kl. 16-20

Fredag den 26. marts kl. 10-18

Lørdag den 27. marts kl. 10-18

Søndag den 28. marts kl. 10-17

————————————

NYT: Der vil i år være ekstra kasser åbne, så vi hurtigere kan
betjene dig.

Vi tager kun imod dankort i begrænset omfang, så husk kontanter!

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

OBS: Der vil blive fyldt op med varer i det omfang lager haves.

Varer købt på lagersalget byttes ikke og tages ikke retur.

Med venlig hilsen

Ej Sikke Lej

Billedkilde: Ej Sikke Lej

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Kære Jens Birkholm,

   Mange tak for din kommentar.

   Jeg formoder, du er klar over, at det ikke er mig, der afholder disse lagersalg – men at jeg blot formidler info om dem til mine besøgende?

   Omend det naturligvis er en interessant diskussion og problemstilling, som jeg har fuld forståelse for, at jeres organisation er gået aktivt ind i, så vil jeg gerne understrege, at man som besøgende altså ikke kan risikere at bryde loven ved at deltage i disse lagersalg.

   Jeg håber, at arrangørerne for fremtiden formår at få afholdt disse arrangementer uden at bryde gældende lov, da jeg som forbruger naturligvis nyder godt af disse billige varer, og gerne fortsat vil have muligheden for at shoppe løs til lagersalg.

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *