Status på min indkøbsliste fra efteråret

shoppeseddel

Tilbage i august lavede jeg et indlæg med en indkøbsliste for mine modekøb til efterårs- og vintersæsonen. Tanken var, at jeg på den måde kunne undgå alt for mange impulskøb og dermed få organiseret min shopping en smule (sikke nogle dybe tanker om noget så overfladisk som shopping – er det ikke skønt? :mrgreen: ).

Nu hvor forårssæsonen banker på døren, synes jeg, det kunne være sjovt at kigge tilbage på min liste for at se, om den så rent faktisk har gjort nytte – og om jeg har været i stand til at overholde den.

Listen så ud som følger:

 • Zara cashmere cardigansde blev købt i september
 • Støvler – gerne Carin Wester eller Rützou – jeg købte i stedet hhv. wedges og nittestøvler fra Zara – en noget billige løsning
 • American Vintage basisbluser – jeg missede dem desværre under udsalget, så dem mangler jeg stadigt.
 • Vanessa Bruno draperet jersey kjole fra net-a-porter – den var desværre udsolgt overalt, men jeg fandt en erstatning hos Topshop, som jeg faktisk er blevet rigtig glad for
 • En blazer – enten den med de markerede skuldre fra Zara eller en pudderfarvet – det har jeg faktisk ikke fået købt. Jeg er egentlig glad for, at jeg ikke hoppede på den med de markerede skuldre, den stil er jeg så småt træt af allerede. Jeg vil dog stadigt gerne have en slouchy blazer i lys grå eller sort – så den må ryge med videre til mine forårskøb.
 • En sort/hvidstribet bluse (eller evt. navy) – gerne med guldknapper eller lignende – jeg har fundet en fin (og billig) stribesag fra Zara, men jeg vil gerne have mange flere her til foråret.
 • Lidt pailletter – ehrm – ja det punkt har jeg vist så rigeligt fået opfyldt med 3 forskellige vintage pailletbluser
 • En vinterfrakke – den har jeg vist slet ikke fået vist dig her på bloggen, men den er magen til smukke Marias – bare i en lys grå
 • Lædershorts fra Topshop – godt nok er de ikke fra Topshop, men jeg har fået købt de perfekte lædershorts fra Cheap Monday
 • Rodarteish strik fra Topshop – jeg har både købt en Kate Moss sag fra Topshop samt en stribet sag fra Zara
 • Ruskinds eller læderleggings – faktisk fik jeg købt begge dele, men ruskindsudgaven røg desværre retur, da de ganske enkelt var for korte til mig. Mine læderleggings er jeg til gengæld rigtig glad for.
 • Jeans! – jeg har købt flere par jeans fra Superfine, som jeg knuselsker – de er bestemt ikke mine sidste af slagsen.

Udover mine listede indkøb, har jeg snoldet en smule – bl.a. flere par flade ballerinaer, nogle kjoler og lidt andet guf, men i det store hele, har jeg faktisk formået at holde mig til de planlagte køb – og så stor tiltro havde jeg faktisk ikke til mig selv, da jeg i sin tid lavede listen.

Jeg kan se en stor forskel fra tidligere sæsoners køb, hvor jeg har lavet tåbelige impulskøb og har manglet en rød tråd i mine indkøb, så jeg er endt ud med en garderobe, hvor jeg havde svært ved at sætte de forskellige items sammen.

Jeg er derfor allerede gået i gang med en liste for den kommende sæson, og den får du selvfølgelig at se, så snart jeg er helt færdig med den.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • God idé med opfølgning på dine køb – det er sjovt at se hvad man rent faktisk endte med at købe! Og tak for den meget pæne omtale 😀

 • Tusind tak for inspirationen. Jeg har nu søreme også lavet min egen og har allerede syndet ;o) …er nu en RIGTIG glad ejer af en flot Massimo Dutti læderjakke i sort…den grå fra S&S er dog stadig på listen.

  • Dejligt at du kunne bruge det til noget – det har jo i hvert fald vist sig meget praktisk (og sikkert også sparet mig for en masse penge) hér.
   Massimo Dutti laver også nogle virkelig lækre ting i fantastisk kvalitet – så den kan du kun blive glad for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *