Mini Minnetonkaer

minentonka

Enhver Kate Moss fan med bare en smule respekt for sig selv ejer minimum ét par Minnetonka støvler – og mon ikke de også er at finde i garderoben hos mange, som ikke nødvendigvis sidder og googler billeder af Kate og hendes outfits?

Jeg er netop faldet over disse fantastisk nuttede og fashionable mini-minnetonkaer hos Kids of Luxury – og udover det faktum, at de tricker min forkærlighed for matchende outfits hos mor og baby, så er de simpelthen også babyvenlige med en dejlig blød sål – og en stor åbning, så den nemt kan sættes på en lillebitte babyfod.

Du kan købe dem hos Kids of Luxury lige hér

Billedkilde: Kids of Luxury

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Altså jeg skal jo så meget have en pige næste gang, så hun kan komme I alle de lækre ting der findes.. det er ikke helt det samme at klæde sig ens med knægten 😛

  • Haha Cecilia – jeg har det på PRÆCIST samme måde.
   Egentlig kunne jeg slet ikke forestille mig en pige – jeg elsker jo at tumle vildt med Trutten – men hold da op hvor jeg gerne ville kunne klæde ham i fint libertyprint, leopardjakker og lignende 😀

 • Nu bliver jeg altså lige nødt til at komme med en lille advarsel. For Carlas mormor og mmorfar købte dem med velcro i hælen med hjem til hende fra USA, da hun var et halvt års tid. Og hendes fødder kunne ikke komme rigtig ned i dem. Ikke fordi de var for små, de var bare underlige… Men søde det er de 😉

  • Sikke nogle seje morforældre Carla har – tænk at de shopper den slags til hende 🙂

   Men hvor lyder det dog irriterende – vi har oplevet det samme med et par hjemmesko, vi købte. Heldigvis har man jo mulighed for at sende dem retur, når de er købt over nettet – så de kan komme hjem på prøve først.

 • De er SÅ fine!
  Jeg kan simpelthen ikke lade være med at finde matchende outfit’s til far og søn, når man nu ikke selv er så heldig at have en pige man kan matche!
  Ærger mig stadig over Sonia Rykiel kollektionen!

  I stedet kører vi blå dunvest på far og søn og ens rød og hvid ternede skjorter!!
  -Heldigvis synes farmand at det er ret hyggeligt at ligne pomfritten :o)

  • Haha – jeg gør nøjagtigt det samme herhjemme.
   Hos Ralph Lauren kan man tit finde de samme modeller i børne- og voksenstørrelse, så hér går far og søn også tit ens klædt.

   Hvor har du fundet dunvesten henne? – vi har faktisk lige fået en fin én fra Benetton af Farmor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *