Haps haps haps – læderjakke fra Samsøe & Samsøe

samsoejakke

Måske kan du huske, at jeg tilbage i efteråret bloggede om en fantastisk læderjakke fra Samsøe & Samsøe, som ville komme en gang til foråret?

Godt nok ser det ikke forårsagtigt ud, når jeg kigger ud af vinduet lige nu, men i det mindste kan man nu købe læderjakken i Samsøe & Samsøes butikker rundt om i landet – og den findes endda også i deres online shop lige hér (hvor du får 5% rabat, hvis du melder dig ind i deres gratis medlemsklub).

Jeg er simpelthen SÅ forelsket i den jakke og ville elske, at give den en plads i mit garderobeskab. Min kæreste prøver at argumentere med, at jeg jo allerede har 3 læderjakker, men heldigvis kunne jeg give ham et snappy comeback ved at fortælle, at de jo alle 3 er sorte, så jeg mangler jo rent faktisk en lys grå i samlingen! 😛

Læderet er blødt som smør, den har fine detaljer – og minder en del om jakkerne fra Munderingskompagniet – til gengæld koster den kun sådan ca. det halve – nemlig 2000 kr. Du finder den online lige her.

Jeg er ret overbevist om, at den vil kunne findes i min garderobe, inden foråret banker på døren – jeg skal bare lige have dannet mig et overblik over de forskellige ting, jeg gerne vil have udviddet forårsgarderoben med.

samsoejakke

Billedkilde: eget foto samt Samsøe & Samsøe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Oh den husker jeg meget godt.. jeg synes jo selv den var ret så fantastiske.. men øv.. jeg har jo ikke råd.. og jeg har jo også allerede 3 læderjakker.. hvoraf den ene er elefantgrå med quilt på skuldrene (fra munderingskompagniet) 😉
  Såe.. jeg får nok svært ved at finde nogle gode argumenter for at købe.. hvertfald hvis jeg skal overbevise manden..

  • På den anden side kan man jo sige, at du nu i stedet vil have nemt ved at overbevise ham om, at den da har hængt i dit skab i laaaang tid – når du allerede har én, der ligner 😀

 • Hej Lisbeth, hvad er egentlig farven på den lækre læderjakke? Det ene billede viser den tydeligt i grå mens den anden er lidt for creme-farvet (som jeg jo helst vil undgå). Ellers synes jeg også den er mega lækker og den god nyhed er at jeg ikke har nogen i forvejen…lige bortset fra et total fejlkøb fra Vila – den sidder simpelheden så dårligt…800kr smidt ud af vinduet :o/

  • Hej Ewelina – velkommen til bloggen 🙂

   Jeg synes uden tvivl, at den er grå – men som jeg husker det, er det en varm grå farve, så det er måske derfor, den ser lidt cremefarvet ud.
   Og hvis du ingen læderjakker har i forvejen, så er du jo næsten nødt til at købe den 😉 – måske du kan få solgt den anden på Trendsales – det har jeg i hvert fald ofte har held med med mine egne fejlkøb, så man ikke mister helt så mange penge på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *