Velkommen til Oliverset

Oliverset A3


Kender du Oliverset?

Det er en magisk verden fyldt med farverige og finurlige figurer. I Oliverset er der ingen regler for, hvad man kan og ikke kan – eller må og ikke må – og i Oliverset kan man fx derfor møde flyvene elefanter.

Oliverset er skabt af kreative Lena – som kom på idéen, da hun skulle indrette sin datters, Filippa Olivia, værelse og manglede noget flot og farverigt dertil.

Det er et par år siden, jeg for første gang stødte på Lenas kreative produktioner med Oliverset, og jeg har lige siden været dybt betaget og fascineret af det – og hun bliver ved med at udbygge og udvidde det med nye idéer og produkter.

Der findes postkort, plakater, fødselsdagsinvitationer – det er sågar muligt, at få speciallavet plakater, hvor billeder af dit eget barn bliver redigeret med ind i Oliverset.

Lenas datter er om muligt et af de heldigste børn, der findes. I hvert fald, er jeg overbevist om, at hun har det sejeste børneværelse, man overhovedet kan få – hun har nemlig fået Oliverset som tapet – i kæmpeudgave, så hun hver morgen vågner op til en verden, som opfordrer til leg, fantasi og fantastisk godt humør.

05102007282

Lena har ikke nogen hi-tech webshop – til gengæld har hun den hyggeligste hjemmeside, hvor du kan se nogle af hendes kreationer samt bestille dem, så de kan pryde andre børneværelser rundt om i landet. Jeg er simpelthen så imponeret over hendes kreative evner – og ikke mindst den fantasi, der skal til for at skabe sådan et magisk univers.

Du finder hendes hjemmeside lige her – rigtig god rejse ind i Oliverset 😉


123

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ja er det ikke fantastisk fint?

   Du må bogmærke Lenas side og vende tilbage, når du skal i gang med at shoppe ting til babyværelset 🙂

 • Åh ja… Oliverset.. fantastiske farver og former og mortiver.. jeg elsker det!

  Har luret på det mange gange efterhånden (men vi “kender” jo også Lena fra samme sted :-P)..
  Jeg har overvejet om knægten skulle have en plakat eller to derfra (gerne med tal og alfabetet fx.)..

  • Ja jeg ville egentlig helst have en hel tapetvæg, som Lenas datter har, men vi bor til leje og skal nok ikke bo her i en evighed endnu, så det ville være en skam.
   Så det må vist også blive et par af plakaterne, der flytter ind herhjemme i stedet.

 • Hvor er det bare flot.
  Er der nogen af jer der ved, hvad det ca vil koste af få en væg som på billedet?
  Hilsen Helle

  • Hej Helle,
   Ja det ser fantastisk ud!
   Jeg ved det desværre ikke – men på hjemmesiden står Lenas mailadresse – så prøv at sende hende en mail og spørg om prisen – hun er rigtig sød og hjælpsom 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

    • Hej,

     Nej jeg kan desværre heller ikke finde den længere på hendes hjemmeside – jeg kan se, at hendes fysiske adresse står der, så du kan jo evt. sende hende et godt gammeldags brev 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *