Billige jeans fra Superfine

superfine

//

Takket være Camille har jeg fået øjnene op for jeansmærket Superfine, som simpelthen er intet mindre end fantastiske. De er desværre også i den lidt højere ende af prisskalaen – i hvert fald på min egen skala i forhold til, hvor meget jeg vil betale for et par jeans (det ER bare mere spændende at shoppe sko og tasker).

Der er dog heldigvis håb, for alle os, der hverken ønsker at bruge halvdelen af sin Pondusopsparing i jagten på de perfekte jeans – og som heller ikke orker at gennemsurfe Trendsales og Ebay i håbet om at fine den rigtige størrelse i den rigtige farve i den rigtige model.Asos* har et fint udvalg af Superfine – og de er sat helt vandvittigt meget ned, så de nu fåes helt ned til £20 – og hos DesignerTribes fåes de til lige knap £30.
Det er priser, man kan forholde sig til – og det er en god måde at få afprøvet et nyt jeansmærke, inden man måske senere går ud og køber dem til fuld pris for at få nogle af de farver og modeller, som ikke fåes på de to nævnte sider.

Jeg har indtil nu kun prøvet Liberty modellen, hvor jeg især er glad for farven Midnight.

Begge webshops sender i øvrigt indenfor EU, så der er ingen ubehagelige toldregninger efterfølgende 😉

//

Billedkilde: Designer Tribes


Obs. Links markeret med en * er sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.

Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej – kan du relatere størrelsen til andre mærker? Kender nemlig ikke Acnes buksestørrelser. Har overvejet Superfine MEGET længe, så var et super tip du gav. Er dog lidt i tvivl om hvordan de er i str.

  • Hej Kristina,

   Der er stretch i, og umiddelbart vil jeg faktisk mene, at de mathcer størrelsen på de andre jeansmærker, jeg har med stretch som fx Acne, 2 Blocks South og J Brand.

   Jeg har forøvrigt handlet fra både ASOS og Designer Tribes, og begge steder modtog jeg lynhurtigt mine jeans uden nogle problemer overhovedet.

   Spørg endelig, hvis der er andre ting 🙂

 • Tusind tak for svar. Efter jeg har født kan jeg ikke rigtigt finde ud af min jeans størrelse længere, og jeg har længe sukket efter et par Superfine jeans. Og med den pris er det jo næsten dumt ikke at slå til :o)

  I øvrigt en super fed og inspirerende blog du har!

  Mvh. Kristina

  • Hej igen Kristina,

   Ja jeg blev altså også lidt bredere over hofterne efter min fødsel – og jeg er det stadigt, selvom jeg vægtmæssigt ligger lavere, end før jeg blev gravid.
   Du kan jo returnere begge steder, hvis de ikke passer – men til den pris, så tror jeg næsten, det vil være en bedre forretning at sælge dem videre på Trendsales 😉
   Og tusinde tak for roserne 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

 • Hov, min besked var skrevet før alle de andre, men havde ikke fået den “sendt afsted” om man så må sige…. Har dermed fået svar på det med størrelserne, og vist der stadig er rabat ved asos, er det da temmelig fristende 🙂
  Er for øvrigt helt enig, rigtig god blog du har!

  • Åh hvor jeg føler med dig – hold da op hvor jeg til sidst bare glædede mig til at komme i mit eget tøj igen.
   Jeg havde så ikke lige taget højde for en lang periode med graviditetsvægt og ammevenligt tøj 😀

 • Hej,
  Jeg skriver også angående superfine jeans som jeg synes er super fede. Men har aldrig prøvet dem og er bange for modellen ikke passer. Jeg har et par acne jeans i needle model, men den ikke den minder vel ikke om Superfine Legging Jeans modellen? Jeg bruger 25 i acne, og kender en som har tyndere ben og talje end jeg som vidst sagde hendes superfine jeans var str. 26 eller 27. Håber lidt du kan hjælpe? (:
  Mvh. Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *