Lædershorts i aktion

biooutfit

//

Her er et billede af mine lædershorts i aktion sammen med en stribet tee, jeg købte i Zara for en fantastisk lav pris. Jeg synes lidt, den har en Acnevibe over sig – men jeg drømmer nu stadigt om maxikjolen fra Acne, og tænker at det ene jo heller ikke udelukker det andet, når der er tale om hhv. en kjole og en tee 😉

Men i hvert fald, så havde jeg dette outfit på forleden, hvor min kæreste og jeg var i biografen – og tænk hvor stor pris man pludselig sætter på det, når det kun er anden gang på et år, at man holder børnefri og går i biffen.

Lædershorts: Cheap Monday -.- Bluse: Zara -.- Wedges: Zara

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ih dine kommentarer falder på et tørt sted i dag, hvor jeg har været vågen hele natten pga. meget hostende og forkølet barn 😉

  • Tak skal du have 🙂

   Dit link er rettet nu – og skønt med eget domæne – det ER altså bare lidt mere lækkert.

 • Hvor sødt, Lisbeth. Har godt nok også hørt den der med ingen bio.ture når man er blevet forældre…meeeen….
  Og dit outfit er jo skønt. Striber og skind. What´s not to like?

  • Det holder nok desværre stik i de fleste tilfælde – med mindre man har mormor eller farmor i nærheden, hvilket vi desværre ikke har.

   Og tak skal du have – nu må sneen bare godt forsvinde helt – de shorts mister altså lidt af lækkerhedsfaktoren, hvis de bliver sat sammen med et par skrumlede vinterstøvler 😛

 • Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, da du fortalte om dine lædershorts. Lidt for mange associationer til tyrolertyskere i mit hoved. Men hatten af for dig – du rocker dem dælme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *