Sort i sort…

150210

I går hentede vi Trutten til fastelavnsfest i vuggestuen, hvor der blev inviteret på fastelavnsboller og kaffe til alle forældrene (hvor vi så rigtigt kunne føle os voksne, når vi sådan sad og talte med andre forældre).

Derefter kørte vi en tur på Hvidovre Hospital, hvor min veninde havde født den smukkeste, blødeste og lillebitteste baby.

Fin og blød var hun – så man næsten havde lyst til at tage en stor bid af hende – og pludselig var min egen lille Trut slet ikke så lille endda.

Jeg benyttede mig af muligheden for lidt lækkert fodtøj, da vi var i bil og jeg derfor ikke skulle ud at kæmpe med sne, sjap og salt. Desværre er billedet lidt mørkt, så man kan ikke ordentligt se de fine draperinger på kjolen fra Topshop samt detaljerne på mine leggings – men de ER der altså 😉

Kjole: Topshop -.- Leggings: Louise Goldin for Topshop -.- Wedges: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh ja, hvad sker der for man pludselig føler sig så voksen når man står dernede i vuggestuen… jeg kan huske da jeg var til mit første forældremøde dernede.. puha, så var det virkelig som om det gik op for mig jeg var blevet nogens MOR..

  Nå, men fab ser du ud! Og jeg elsker de der wedges.. jeg var jo selv SÅ tæt på at hapse dem da jeg var i Warsawa i december.. øv fortryder helt når jeg ser dem på dig 😉

  • Den slags skrækoplevelser har vi heldigvis stadigt til gode 😀

   Faktisk har de jo bare hygget sig i bunden af skabet pga. al sneen – så jeg har flere gange overvejet, om de mon endte med at blive et fejlkøb, men nu hvor de er blevet luftet, er jeg rigtig glade for dem.

   Mon ikke de kan støves op på TS eller Ebay? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *