Når katten er ude…

130210

– spiller musene på bordet 😛

I går var min kæreste og Trutten taget hen til Farmor og Farfar, så jeg havde besøg af en veninde til lækker middag, eksotiske blendercocktails og dans til den lyse morgen ude i byen.

Det var fantastisk at komme ud og lufte stiletterne – og selvom jeg savnede Trutten noget så forfærdelig (især i morges, da jeg vågnede helt alene i en stille, tom lejlighed), så vidste jeg, at han hyggede sig efter alle kunstens regler.

Jeg havde til lejligheden købt en ny top fra Malene Birger. Jeg har været forelsket i den, siden en bekendt købte den for et par måneder siden – og nu fik jeg altså opstøvet den på Trendsales til en skøn pris.

mbtop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *