Fastelavnskostumer til baby

kostumer

//


På søndag er det Fastelavn, og selvom Trutten stadigt kun er kravlende, så skal han naturligvis have et kostume til på mandag, hvor de skal slå katten af tønden i vuggestuen (jeg er lidt spændt på at se, hvordan det rent praktisk kommer til at forløbe med så små børn og en sukkerpolitik der endda stiller sig en anelse kritisk overfor en pakke rosiner) – men i hvert fald, så har jeg surfet rundt på nettet for at finde et fint outfit, så han ikke ender i det samme Spiderman kostume fra Fætter BR, som størstedelen af de andre drenge i vuggeren.

Nå men i min cyberjagt efter det perfekte kostume, faldt jeg over disse, meget amerikanske, bud – jeg kan godt afsløre, at det ikke var ét af disse, jeg endte med at bestille  😉 – men ellers må du vente til på mandag med at se hans kostume i aktion.

Du kan finde kostumerne lige her – personligt er jeg specielt vild med flamingoen, men kæresten nedlage veto mod den 😀

//


Billedkilde: Halloween Express

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hehe, de er så fine, de kostumer. Jeg havde store ambitioner om selv at kreere et kostume til Øglen, men så kom jeg i tanker om, at jeg ikke kan sy, så nu har jeg fundet på en anden løsning. (Totalt cliffhanger indtil mandag, dér!)

  Ang. fastelavns-fejring og sukkerpolitik i vuggestuer, så bliver det spændende at se, hvordan de fejrer det hos jer. Jeg var selv lidt skeptisk over for, hvordan de ville klare den i ‘min’ vugger, da de også har en ret stram kostpolitik. Troede jeg. For da jeg for en uges tid siden hentede Øglen en fredag og stod og småsnakkede med hende, mens hun fik tøj på, siger en af pædagogerne “hun har spist rigtig godt i dag. Vi fik is og lagkage”. Ehm… Ser man det? Og de havde ikke fejret noget – kun, at “det var fredag”. Så – I’m just saying 🙂

  • Jeg hepper på at Øglen skal være en… øgle 😛

   Faktisk så har jeg indtil videre også oplevet, at de fik pebernødder i december kl. 9 om morgenen – og at de får sukker ovenpå deres risengrød (som ellers altid ryger ned i en fart, selvom Truttens onde mor nægter ham kanel).

   Så jeg ved ikke, om det med sukkerpolitikken var en slags reklamestunt, da vi i sin tid var på rundvisning 😀

 • Årh, hvor sødt! Gad godt udklæde den lille som drage (dinosaurus), men han er kun 3 mdr og vil nok ikke synes, det er superfantastisk. Det må blive næste år. Den store skal selvfølgelig være prinsesse, fordi hun skulle jo have en prinsesse-legekjole alligevel (hun er 2, det er bare TOPPEN, siger jeg dig!)

  Glæder mig til at se, hvad du har fundet på

  Mvh
  Mette

  • Hej Mette,
   jamen selvfølgelig skal hun da være prinsesse 😀
   Min niece på 6 år skal faktisk være Spiderwoman, men det ER altså også kun et år siden, at yndlingsfarven skiftede fra pink til rød 😉

 • Ha ha, hvor er de fantastiske :D. Frøen er simpelthen for sjov, og stinkdyrets hår kan man vel style som man vil :). Og flamingoen er altså også for sød. Men ja, de små skal nok være i yderst godt humør for at finde sig i det der…

  Kh Nieke

  • Ja jeg tror desuden også kun, at de kan bruges til “siddende” babyer – for de kan vel ikke være nemme at gå i?

   Jeg har flere veninder, som snart skal føde – så jeg må prøve at lokke 1 af dem i fordærv til næste fastelavn 😀

 • Hvor er de bare kære! Havde jeg kendt den netshop, havde jeg ikke kastet mig i i sy-selv projekt, som jo alligevel løber op i samme pris og nu viser sig er alt for stort til den lille nips 🙁 Jeg er vild med frøen og elefanten. Carla ville være perfekt som frø. Hun hopper rundt om sig selv på hænder og fødder og siger quak-quak når hun er i brusebad. Ved virkelig ikke hvor hun har det fra, men skønt er det. Glæder mig til at se din trut i kostumet på mandag.
  God weekend og god tøseaften 🙂

  • Jeg er nu ganske sikker på, at Carla bliver den sødeste bi i vuggeren!
   Trutten kan også sige “kvak-kvak” når han bliver spurgt, hvad frøen siger – så måske jeg i virkeligheden skulle have taget det frø-outfit…

 • hej hvordan har du kunne få det sendt her til danmark? min
  datter kunne godt tænke sig at være my little pony men ved ikke
  lige hvordan jeg kan få det her til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *