Børnefødselsdag

310110

Nu er det efterhånden en lille måneds tid siden, at Trutten rundede det skarpe hjørne og fyldte 1 år.
Til trods for skoldkopperne blev han dengang fejret af hele familien med masser af flag, gaver og flødeskum.

Sidste søndag blev han så fejret af sin ekstra familie – nemlig mine veninder – og denne gang var han i topform og nød al opmærksomheden i fulde drag.

Lidt pudsigt at tænke på, at for 2 år siden blev mine søndage oftest tilbragt i sengen med film, junkfood og masser af ynk pga. tømmermænd ovenpå både fredagen og lørdagens byturer, mens jeg nu er alt for tidligt oppe og skal stå for havregrød, underholdning og bleskift, mens jeg selv tåger rundt og prøver at holde mig vågen.

Men når regnestykket så også indeholder verdens dejligste lille Trut, som vækker mig ved at nusse mit hår med sine små tykke babyhænder (og godt nok derefter går over til mere hårdhændede metoder som hårde slag i hovedet, hvis førstnævnte ikke virker), som mange gange dagligt rækker armene op og vil op til sin mor, som gavmildt deler kys, smil og grin ud til højre og venstre – og som elsker sine nærmeste betingelsesløst – ja så synes jeg selv, jeg har lavet et ret fantastisk bytte.

Kjole: Maje -.- Flats: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hurra! Tillykke med veloversteået ferie og børnefødselsdag.

  Hvor har jeg savnet dig her på stedet. Dejligt du nu er tilbage. Mens du har været væk, er jeg selv blevet gravid, og jeg glææææder mig til at få cool tips og tricks her på bloggen.

  Kh Marie.

  • Hej Marie,

   Kæmpe stort tillykke – sikke en spændende tid, du går i møde!
   Jeg håber, jeg kan bidrage med lidt spændende input – der er i hvert fald et par indlæg undervejs lige pt 😉

   Og tak for dine søde ord – det er også skønt endelig at have tid til at prioritere bloggen igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *