Vi overlevede skiferien ;-)

kaelketur

Vi overlevede alle skiferien, dog endte Farfar med en forstuvet fod allerede første dag efter en kælketur med Trutten.

Efter vi kom hjem har vi til gengæld endnu en gang været hårdt ramt af sygdom herhjemme – slemme forkølelser, maveinfektion til hele familien og nu ligger Trutten og er noget så forfærdelig syg med skoldkopper overalt – ja selv på tungen, så man knapt kan trøste sig på yndlingssutten.

Det er også grunden til mit ufrivillige fravær fra bloggen, men jeg glæder mig til at vende tilbage – jeg har masser af inspiration, indkøb der skal deles og nye musthaves, som jeg går og prøver at holde mig langt væk fra 😉

Forhåbentligt er han snart på toppen igen, men indtil da kan du evt. tilmelde dig via Bloglovin eller Google Reader, så du slipper for forgæves at browse forbi bloggen men i stedet får en automatisk besked, så snart jeg igen er på banen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Godt i overlevede:-)
  Det lyder dog som en hård omgang i er kommet hjem til:-( Hvor er det synd for ham. Rigtig god bedring til jer alle, håber det er ved at være overstået med alt det sygdoms noget.
  Du ved, jeg ved hvad jeg taler om;-)
  Mange knus fra Ann-Sofie
  Ps. Kanon nuser billede:-)

 • Hvor er det godt at høre fra dig igen!
  Jeg var lige ved at skrive til dig på FB, om der snart kom noget nyt herinde..

  Men øv I har været så hårdt ramt af sygdom.. specielt den lille trut med skoldkopper.. det har vi (heldigvis) til gode endnu!
  Tilgengæld er knægten herhjemme jo IGEN blevet ramt af mellemørebetændelse (han har ellers været ok i over 1 uge).. og så er det lige blevet toppet med omgang øjenbetændelse.. øv øv altså..

 • Godt, I havde en god tur. Jeg kender jo ikke til alverdens børnesygdomme, men det må ikke være rart for “Trutten”. Håber I snart er ovenpå igen.

 • Ej et sødt billede 🙂 Og ville høre om du ville rette mit link i din blogliste.. Har skiftet blog til blogspot, og den hedder nu glimmerglamblog.blogspot.com..

  Hilsen Ditte, GlimmerGlam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *