Vi ses næste år!

skimode

Efter en vellykket og veloverstået jul er jeg nu på vej mod de norske fjelde på min allerførste skitur.

Jeg er mest til sol, strand og varme – og jeg synes bestemt også, det er nemmest at finde fashionable outfits i den kategori, fremfor når vejrudsigten lover minus 30 grader, og man er tvunget til at tænke i de mere praktiske baner.

Helt så fiks som de to skønne damer på billederne bliver jeg nok desværre ikke, men jeg har lånt et komplet sæt skitøj og -udstyr af en veninde – så det bliver i hvert fald ikke udstyret, jeg går ned på!

Jeg vender stærkt tilbage i det nye år (forhåbentlig uden brækkede lemmer) – og indtil da må du nyde de sidste juledage og have en fantastisk nytårsaften.

Billedkilde: Daily Mail & The Sun

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *