Lækkert basistøj til gravide

customizedplanche

Da jeg var gravid, købte jeg ikke ret meget decideret ventetøj.
Dels fordi det af en eller anden mærkelig årsag ofte er i syntetiske stoffer, hvilket netop er uheldigt, når man er en stor, prustende blåhval, der udsender varme som et mindre varmeværk – og dels fordi jeg havde enormt svært ved at finde noget, som passede ind i min stil.

I stedet fik jeg købt mig nogle gode basistoppe og bluser – og brugte dem med mine almindelige cardigans og blazere. Det var nemt at pifte op med et tørklæde og andre fine accessories, så man på den måde kunne forny sit basisoutfit.

Jeg blev især rigtig glad for både tanks og bluser fra Customized for the Crowd. De er i en rigtig lækker kvalitet og holder sig derfor fine selv efter utallige tøjvaske – og så er de simpelthen så fantastisk lange.

Selv da jeg var højgravid, kunne en almindelig bluse fra CFTC nå hele vejen ned over maven – ja faktisk havde jeg den på ind på hospitalet, da jeg skulle føde – og nu vil jeg skåne dig for billeder af mig den dag, da jeg absolut ikke var flashværdig, men blusen holdte ud til den bitre ende.

De koster ca. 120 kr. for en tank og 150 kr. for en langærmet bluse – jeg har købt mange af mine hos Stylepit, som har et stort udvalg – men ellers fåes de mange steder online og også ude i den virkelige verden.

Billedkilde: Stylepit – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *