Lækkert julepynt

julepynt

Vuggestuestart var åbenbart mere end min lille Trut kunne klare, så stort set hele ugen har desværre stået i sygdommens tegn herhjemme – derfor også mit fuldstændige fravær her på bloggen.

Vi har dog fået pyntet til jul herhjemme – og julemusikken er også lagt ind på Truttens iPod (han har naturligvis sin egen 😛 ), så vi hører alle de gode gamle julekalendersange herhjemme lige for tiden.
Sidste år faldt jeg over disse fine bogstaver inde på Trendsales. Jeg elsker det lidt antikke look – og de passer perfekt ind i vores stue, som ikke just indbyder til julepynt, der er alt for traditionelt på den ikke så lækre måde.

Jeg kan desværre ikke længere huske prisen, men det var ikke alverden.

Du kan finde sælgeren lige her – og hun sælger forøvrigt også de fineste Liberty-armbånd 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Nej det er frygteligt – især når han ikke er stor nok til at man kan forklare ham, at det hele nok skal blive godt igen.

    Også en dejlig weekend til dig 🙂

  • Håber, han er ved at være ovenpå igen, det lille myr. Var der noget med, at I venter med vuggeren til efter nytår, så I er helt sikre på, at han er frisk igen? Det er VIRKELIG også et bakterie-palads, sådan en vugger. Øglen har 11-taller i en lind strøm ud af næsen i dag, og i går var der ingenting. Tak, vuggestue. Af hjertet tak (!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *