Claudio Ferrici

Claudio Ferrici # 2

Claudio Ferrici # 5

Claudio Ferrici # 1

For et par uger siden var jeg med søde Lotte til åbningsreception hos Claudio Ferrici (jeg er håbløst bagud med min blogging pga. den fæle eksamenslæsning). Det er et hollands taskemærke, som nu har åbnet en lækker butik i Pilestræde i det indre København.

Claudio Ferrici har et stort udvalg af klassiske tasker i fantastisk kvalitet. Det er nok ikke lige det sted, man skal søge, hvis man er på udkig efter en model a la Alexander Wang – til gengæld er deres tasker stilede og klassiske – uden at de af den grund bliver kedelige og konede 😉

Det var skønt at få øjnene op for et mærke, jeg ellers ikke umiddelbart har haft kig på – og det kunne meget vel gå hen og blive et fint alternativ til Mulberrys klassiske lædertasker i min garderobe. Når det kommer til tasker i den lidt mere pricy ende, så er jeg mest til de klassiske modeller, da jeg på en SU ganske enkelt ikke har råd til at skifte dem ud fra sæson til sæson.

Jeg kunne sagtens finde flere ting, som gerne måtte flytte ind hos mig – og eftersom de var så fantastisk søde at forære mig et gavekort på hele 1000 kr., så er det bare at få besluttet sig for, hvilken model det helt præcist skal være.

Claudio Ferrici # 4

claudiof

Billedkilde: CharlotteD samt Claudio Ferrici

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *