Eksamensoutfit

011209

Så er min første eksamen overstået, og nu vil jeg smutte over og spise kage med min mødregruppe, så jeg kan lade lidt op, inden jeg skal i gang med at læse op til min anden eksamen dette semester.

Kjolen fra Zara er ny og er i en lækker angorablanding.

Kjole: Zara -.- Sko: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det var jeg også! Den med fitness 🙂

  Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds, jeg synes, den var ret god. Elskede opgaven omkring gaver – det var en gave!

 • Skøn kjole, Lisbeth!

  Balladen: Så må vi da håbe, at Lisbeth er interesseret i at vide, at du mener der var tale om en gave. Jeg ville selv finde den slags oplysinger mindre brugbare hvis jeg havde tilkendegivet, at jeg synes eksamen ikke havde været en særlig behagelig oplevelse, men det er da dejligt, at du ligefrem elskede opgaven :).

 • Naaika… Havde du overvejet, at det kunne været noget intern humor? Eller måske ligefrem ironisk?

  Jeg synes, din kommentar er rigelig spydig og nedladende taget i betragtning, at du slet ikke kender mig.

  • Måske er det netop fordi jeg ikke kender dig, at jeg tolkede din bemærkning som unødvendig og ganske usympatisk. Havde du overvejetm at der måske var en grund til at jeg valgte at kommentere det? Men fred være med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *