Spar op til $225 hos Shopbop


shopbop

Shopbop har lige nu et fantastisk rabattilbud, som er så godt, at det næsten koster dig penge, hvis du ikke benytter dig af det 😉

Det varer til og med mandag kl. 11.59pm PDT (jeg skal så ikke lige kunne sige, hvad det svarer til i dansk tid?) – og man kan sparer helt op til $225 (som så igen kan bruges på ekstra shopping senere 😉 ).

Hvis jeg havde flere penge på min shoppingkonto, så havde jeg smidt nogle støvler fra Jeffrey Campbell i kurven, lidt guf fra Alexander Wang, nogle basislækkerier fra James Perse eller en pose blandede godter, som er fundet mellem alle deres helt fantastisk lækre ting.

Rabatkoden er: GIFT4U

shopbopplanche

Billedkilde: Shopbop

Alle links i dette blogindlæg er sponsorlinks, hvilket betyder, at jeg får en lille procentdel af et eventuelt salg gennem disse links. Det koster dig ikke noget, men såfremt du ikke ønsker at benytte disse links, er her et almindeligt link til Shopbop.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *