Wheely Bug til halv pris

wheelybug

//

De her Wheely Bugs er utroligt populære – og efter sigende med meget god grund.

Rulledyret kan rulle i alle retninger, så det gør det utrolig nemt for barnet at køre rundt på den – og samtidigt træner man barnets grovmotorik og balanceevne.
Man kan skubbe og trække barnet på den – og de kan selv gå med den.

wheelybug2


Jeg har længe gerne villet købe én til Trutten, men jeg synes, prisen på 800 kr. var lige i overkanten, når der nu også er så mange andre ting, jeg ikke mener, han kan leve uden 😉

Jeg fandt imidlertid ud af, at hvis man bestiller på den engelske side Little Fish Toys, så koster en lille Wheely Bug kun ca. 330 kr. Portoen bliver ca. 150 kr. for en kasse – og der kan være 4 Wheely Bugs i en kasse.
Det vil derfor være en god idé, at høre i mødregruppen, om der er nogen, der vil være med for at spare portoen – det har jeg gjort, så nu er der en lille bi på vej herhjem 😉

De bliver sendt fra England, så der er heldigvis ingen ubehagelige overraskelser i form af en fæl toldregning efterfølgende.

//

Billedkilde: Wheely Bugs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej.

  Da jeg i min søgen efter en wheely Bug til min datter stødte på advarsler om falske kopier der er i omløb i skandinavien, er jeg blevet lidt i tvivl om dem der kan købes billigt i England er ægte. Jeg har netop modtaget min fra Little Fish Toys og jeg må sige at det ser ud som om at det en en kopi. Der står, som advaret, at den er produceret i Kina. Er i stødt ind i samme problem?

  Som man siger: Lyder det for godt til at være sandt, så er det det sikkert osse…:) Tror jeg faldt i en fælde denne gang.

  • Hej Marlene,

   Jeg har nu undersøgt det hele lidt nærmere og på http://www.wheelybug.com/worldwide.html#uk kan du se, at den engelske importør hedder Hippychick, mens det i Danmark er Carla & Co.

   På den Wheely Bug, jeg har købt fra England, står der Hippychick på klistermærket under bunden, så selvom den er produceret i England, så er den altså ægte nok.
   Tilsyneladende får den engelske importør bare samlet deres Wheely Bugs i Kina, mens Carla & Co. selv gør det her i Danmark.
   På Carla & Co.’s hjemmeside står der, at for at den skal være fake, skal den både være produceret i Kina – og så skal der stå et ukendt firmanavn under bunden.

   Såfremt der står Hippychick under bunden på din, så skulle den altså være god nok 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

 • Hej Alle

  Vil lige blande mig lidt i debatten om Wheely Bugs.

  Jeg er medejer af legetøjsshoppen Elverbørn.dk, hvor vi bl.a. sælger Wheely Bugs. Vi køber vores varer bl.a. i England og jeg kan forsikre for, at de er ligeså ægte som alle de andre. Vi har spurgt producenten i Australien og de fortæller at ALLE Wheely Bugs er produceret i Kina. Bare fordi der ikke står Carla og Co under bunden betyder altså IKKE at det er en ulovlig kopi. Så alt hvad Lisbeth skriver er helt korrekt.

  I samme ombæring vil jeg tillade mig at nævne, at Elverbørn.dk sælger Wheely Bugs til langt under normalprisen. Vi tager kr. 599 for den lille model og kr. 699 for den store model:-)

  Venlig hilsen Dorthe

  • Hej Dorthe,

   Mange tak for dit input i debatten – godt at få bekræftet, at der altså er tale om ægte Wheely Bugs.

   Imo virker det lidt som om, Carla og Co forsøger at så tvivl om ægteheden for selv at sælge flere af dem 😉

   Venlkigst,
   Lisbeth

   • Hej Lisbeth

    Ja jeg ved ikke hvorfor de vælger at sætte en sådan advarsel op. Umiddelbart vil jeg da tro at de ikke har tænkt det helt igennem, for noget af det de skriver på siden er jo direkte løgn – bl.a. at hvis der står “made in China” er det sandsynligvis en kopi. Det passer i hvert fald ikke ifølge producenten og de må vel vide hvad de snakker om;-) Bare rigtig ærgeligt at vi har flere kunder der ringer og er bekymrede fordi de har købt en Wheely Bug hos os og nu tror at det er en kopi, bare fordi de har købt den billigt. Hvad blev der af den fri konkurrence???

    Mvh Dorthe

    • Hej igen Dorthe,

     Du har helt ret – og umiddelbart fik jeg jo også selv det indtryk, indtil jeg kiggede nærmere på det hele.

     Jeg forsøgte faktisk at finde frem til en mailadresse på deres side, for at høre dem om sagen, men jeg kunne simpelthen ikke navigere mig frem til det, så så langt kom jeg aldrig.

     Det kunne være interessant at lave et indlæg med noget feedback fra dem – i så fald vil jeg meget gerne have lov at kontakte dig, hvis jeg på et senere tidspunkt laver det?

     Venligst,
     Lisbeth

     • Hej Lisbeth

      Du må helt sikkert gerne kontakte mig. Jeg har tænkt mig at kontakte producenten for at høre hvad de mener om sagen om advarsler for ulovlige Wheely Bugs.

      Faktisk har vi allerede haft kontakt til forbrugerombudsmanden, men de ville ikke tage sagen op, da de vurderede at den var affødt af en twist mellem forretningsdrivende. Hvis der er nogen der, som forbruger, har lyst til at tage sagen op, er jeg gerne behjælpelig med dokumentation. Synes det er rigtig ærgeligt at folk ikke tør købe en billig Wheely Bug fordi de tror det er en ulovlig kopi og den nærmest er farlig for barnet.

      Du kan skrive til mig på mail@elverborn.dk eller ringe på 20110405

      Venlig hilsen Dorthe

     • Hej Lisbeth,
      jeg er den ene halvdel af http://www.legeakademiet.dk og må lige give mit besyv med her.
      Vi bakker fuldstændig op om Elverbørn i denne sag.
      Legeakademiet har solgt de originale Wheely Bugs i snart 6 år nu.
      Vi importerer selv og har altid gjort det med de fleste af vores varer, netop for at holde priserne i bund.
      At sige, at medmindre der er en etiket fra distributøren under en Wheely Bug, så er det en kopi er ikke korrekt.
      Alle Wheely’s bliver produceret i Kina. Nogle distributører vælger at tage Wheelyen hjem fuldstændig samlet, nogle vælger at samle den selv.
      Jeg tror at man skal købe sin Wheely Bug hos et firma man stoler på, som har værdierne iorden og som man har oplevet kvalitetsvarer fra tidligere.
      At butikken man køber i, så er god til at få gode priser hjem til sine kunder…….
      Det skal komme kunden til gode.
      Billige priser er derfor både for Elverbørns og Legeakademiets vedkommende bare et udtryk for nogle gode indkøbere og ikke en falsk vare.
      Ta’ en god dag allesammen
      Smil fra Ann
      http://www.legeakademiet.dk

     • Hej Ann,

      Mange tak for dit input i debatten – det er skønt at få flere vinkler med, så man kan danne sig sit eget indtryk af sagen.
      Det kan jo som forbruger være ret svært at hitte hovede og hale i sagen, og derfor synes jeg, det er skønt, du også giver dit besyv med 🙂

      Venligst,
      Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *