Mine samlede køb fra Jimmy Choo for H&M

jimmychooplanche

Sløv som jeg er, har jeg stadigt ikke fået vist alle de ting, jeg købte sidste uge fra H&Ms Jimmy Choo kollektion.
Udover leotørklædet og den t-shirt fra herrelinjen, jeg viste den anden dag, så kom jeg også hjem med disse ting.

Det store bling-bling armbånd er jeg helt vild med, men uheldigvis opdagede jeg, da jeg kom hjem, at det manglede en sten.
Selvom der mod alle odds stadigt skulle være nogle armbånd tilbage, så tror jeg næsten ikke, jeg tør at prøve lykken igen, da jeg er bange for, det næste også hurtigt taber stenene. Det er trods alt et armbånd til 279 kr, så det burde være bedre kvalitet end som så.

Det helt plain læderarmbånd er faktisk også fra herrelinjen. Jeg elsker den måde, det skal vikles flere gange rundt om håndleddet, men til gengæld synes jeg, at Jimmy Choo/H&M logoet er lige flashy nok, så jeg er ikke sikker på, hvorvidt det er en keeper eller ej.
Det sidste læderarmbånd var faktisk i en goodiebag, vi fik til eventet – og det er klart min favorit af de tre armbånd.

Da de fleste frådende kvinder havde forladt kamppladsen sidste fredag, tog min veninde og jeg os en runde i butikken – og der var jeg heldig nok at finde både nitteflats og gladiatorsandaler. Jeg havde egentlig besluttet mig for kun at beholde et af parrerne, men åh hvor er det jo næsten umuligt at skulle træffe det valg, da begge par er overraskende fine og i rigtig god kvalitet.

Til gengæld kunne man jo argumentere for, at når jeg har returneret begge armbånd, så er det sidste par sko jo stort set dækket ind 😉

Alt i alt er jeg ikke synderligt imponeret over kollektionen i forhold til, hvad der falder i min smag – og kvalitetsmæssigt synes jeg slet ikke, at smykkerne kan leve op til priserne.

Billedkilde: H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeht,

  Jeg er også ret glad for armbåndet som var med i goodiebag.
  Det er lækre køb du har gjort dig og som jeg kan se har du også valgt de flade sko i kollektionen fremfor de høje stiletter 🙂
  Jeg har faktisk heller ikke beholdt noget af tøjet fra kollektionen. Så det blev bare til en taske, flade sko og nittebæltet…og 2 armbånd.

  /Chau

  • Jeg elsker, at du siger “bare” – og så har du jo alligevel købt en hel del 😀

   Ja jeg har rigeligt med stiletter – og så synes jeg bare, de fleste af stiletterne allerede er helt vildt hypede – så jeg gik efter noget lidt mere neutralt.

   Er du glad for nittebæltet?
   Jeg endte med at droppe det i sidste øjeblik, men har (selvfølgelig) småfortrudt det allerede…

 • ha ha…kunne ikke lade være da jeg var derinde 🙂

  Jeg synes også at stiletterne var vildt hypede og blev nok trætte af dem inden jeg faktisk så dem.

  Nittebæltet jeg fik på aftenen var i str. L og planen var at sende det til skomageren og få det forkortet, men det lykkedes mig at få et i str. small online. Så det forventer jeg at få om et par uger. Jeg tror jeg bliver glad for det, da jeg tror det er lidt at style 🙂

  /Chau

  • Jeg glæder mig til at se dine outfits, når du modtager bæltet – så kommer jeg jo helt sikkert til at ærge mig over, at jeg ikke beholdte det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *