Kaffe og kage i massevis

Så i dag har jeg indtaget uanede mængder af kage fra Lagkagehuset, mens der er blevet sludret og sniksnakket om alt og ingenting - en perfekt måde at tilbringe en ellers meget stormfuld onsdag på. Min lille søn har netop fået plads i vuggestuen, så lige nu nyder jeg dagene med ham endnu mere end normalt - det er jo lige pludselig snart nogle andre, der skal tilbringe de fleste af hans vågne timer med ham - så er det dem, han griner til, skal trøstes af og putter sig hos... til gengæld ved jeg, at han kommer til at elske alle de nye legekammerater, han får derhenne. Kjole: Asos -.- Cardigan: Zara -.- Støvler: Zara

181109

Det er, hvad man bruger tiden på til en mødregruppe… næsten da 😛

Så i dag har jeg indtaget uanede mængder af kage fra Lagkagehuset, mens der er blevet sludret og sniksnakket om alt og ingenting – en perfekt måde at tilbringe en ellers meget stormfuld onsdag på.

Min lille søn har netop fået plads i vuggestuen, så lige nu nyder jeg dagene med ham endnu mere end normalt – det er jo lige pludselig snart nogle andre, der skal tilbringe de fleste af hans vågne timer med ham – så er det dem, han griner til, skal trøstes af og putter sig hos… til gengæld ved jeg, at han kommer til at elske alle de nye legekammerater, han får derhenne.


Kjole: Asos -.- Cardigan: Zara -.- Støvler: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *