Topshops udgave af Stella McCartney mesh sandal

topshopstellaLige siden Camille i sin tid flashede sine fantastiske sandaler fra Stella McCartney, har jeg været meget misundelig på hendes fantastiske udsalgskup. Nu har Topshop imidlertid lanceret en model, som er tydeligt inspireret af Stella McCartneys Mesh Sandal - men som alligevel skiller sig ud. Faktisk kan jeg bedre lide, at Topshops version går hele vejen rundt om anklen fremfor slingback versionen fra Stella - det hænger nok også lidt sammen med, at jeg er elendig til at gå i sling-back sko. Skoene fra Topshop koster £50 og kan købes her og her. Originaludgaven fra Stella McCartney er vist umiddelbart udsolgt de fleste steder, men kostede i sin tid £425.

topshopstellaLige siden Camille i sin tid flashede sine fantastiske sandaler fra Stella McCartney, har jeg været meget misundelig på hendes fantastiske udsalgskup.

Nu har Topshop imidlertid lanceret en model, som er tydeligt inspireret af Stella McCartneys Mesh Sandal – men som alligevel skiller sig ud.
Faktisk kan jeg bedre lide, at Topshops version går hele vejen rundt om anklen fremfor slingback versionen fra Stella – det hænger nok også lidt sammen med, at jeg er elendig til at gå i sling-back sko.

Skoene fra Topshop koster £50 og kan købes her og her. Originaludgaven fra Stella McCartney er vist umiddelbart udsolgt de fleste steder, men kostede i sin tid £425.

Billedkilde: Topshop & Net a Porter

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *