Dagens outfit med lidt nyt Jimmy Choo

Lige et grinebidderbillede herfra, hvor jeg er meget casual (og træt :-P ) og har lidt af fangsten fra Jimmy Choo eventet på. Jeg købte den grå Tee fra herrerlinjen - og selvom kvaliteten naturligvis ikke er på højde med T by Alexander Wang, så minder den mig alligevel om de Tees, jeg har derfra - og til 179 kr. er prisen noget mere fornuftig ;-) Leopardtørklædet er i ren uld, og jeg elsker det allerede. Farverne er helt perfekte - og det er absolut en værdig erstatning for Louis Vuitton udgaven, som jeg for længst har opgivet at spare op til. Resten af mine køb følger senere ;-) Jeans: Acne Hex -.- Tee: Jimmy Choo for H&M -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Støvler: Topshop

161109

Lige et grinebidderbillede herfra, hvor jeg er meget casual (og træt 😛 ) og har lidt af fangsten fra Jimmy Choo eventet på.

Jeg købte den grå Tee fra herrerlinjen – og selvom kvaliteten naturligvis ikke er på højde med T by Alexander Wang, så minder den mig alligevel om de Tees, jeg har derfra – og til 179 kr. er prisen noget mere fornuftig 😉

Leopardtørklædet er i ren uld, og jeg elsker det allerede.

Farverne er helt perfekte – og det er absolut en værdig erstatning for Louis Vuitton udgaven, som jeg for længst har opgivet at spare op til.

Resten af mine køb følger senere 😉

Jeans: Acne Hex -.- Tee: Jimmy Choo for H&M -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Støvler: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ih nu glæder jeg mig endnu mere til mit tørklæde også kommer..!
  Jeg er også vild med det fra LV – men jeg får jo heller aldrig sparret sammen til det!

  • Nej netop – og så er jeg nok alligevel for nærrig til at smide så mange penge efter ret meget andet end en taske, støvler eller en fin vinterfrakke…

 • Du ser sød ud! Umiddelbart ser tørklædet noget mindre fyldigt ud end jeg havde håbet på (jeg har bestilt det on-line) – hvad siger du til det; er det bare billedet eller hvad er din vurdering?
  /Maria

  • Hej Maria,

   Jeg har bundet det ret stramt, så det kan sagtens puffes noget mere op, men det kommer aldrig i nærheden af at være lige så stort som LV udgaven.

   Til gengæld er det ret langt, så der er en del stylingsmuligheder med det.

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *