Billig flyverdragt fra Mini a Ture

Jeg har vist før nævnt min forkærlighed for det fantastiske børnetøjsmærke Mini a Ture. Jeg har på det seneste været på jagt efter Truttens første flyverdragt, og det var da også uden tvivl flyverdragterne fra Mini a Ture, der umiddelbart var de fineste, blandt det noget uoverskuelige udvalg i diverse netshops. Uheldigvis koster de i omegnen af 1100 kr. og taget i betragtning, at Trutten endnu ikke er startet i vuggestue, og derfor kun i begrænset omfang får brug for en flyverdragt, så var det altså mere, end jeg ville punge ud med. Det lykkedes mig dog at finde én på Trendsales, som blev min (ehrm - ja altså Truttens) for den nette sum af 300 kr. - og det er da en pris, man kan forholde sig til. Bortset fra et navn på navnemærket i nakken, kan man slet ikke se, at dragten har været brugt - så det var bestemt et godt køb - så mangler Trutten bare lige at vænne sig til at kravle rundt i sådan en fætter :-P

miniature

Jeg har vist før nævnt min forkærlighed for det fantastiske børnetøjsmærke Mini a Ture.

Jeg har på det seneste været på jagt efter Truttens første flyverdragt, og det var da også uden tvivl flyverdragterne fra Mini a Ture, der umiddelbart var de fineste, blandt det noget uoverskuelige udvalg i diverse netshops.

Uheldigvis koster de i omegnen af 1100 kr. og taget i betragtning, at Trutten endnu ikke er startet i vuggestue, og derfor kun i begrænset omfang får brug for en flyverdragt, så var det altså mere, end jeg ville punge ud med.

Det lykkedes mig dog at finde én på Trendsales, som blev min (ehrm – ja altså Truttens) for den nette sum af 300 kr. – og det er da en pris, man kan forholde sig til.

Bortset fra et navn på navnemærket i nakken, kan man slet ikke se, at dragten har været brugt – så det var bestemt et godt køb – så mangler Trutten bare lige at vænne sig til at kravle rundt i sådan en fætter 😛

Og så har vi allerede modtaget Oeuf huen fra Fairkids – og den er helt fantastisk lækker.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *