Lækkert uldtøj fra Oeuf til halv pris

Hjemmesiden Fairkids.dk har lige nu helt vilde tilbud på fine uldsager fra Oeuf - et for mit vedkommende ret nyt mærke, jeg hovedkuls har forelsket mig i både pga. designet men også de lækre materialer. Så nu er der en elefanthue med matchende luffer i det luneste, blødeste Alpaca-uld på vej til Trutten med posten - og der var også de fineste strikkede kjoler, som min kæreste desværre nedlagde forbud mod :-P Det hele er som sagt min. sat ned til halv pris - så jeg kan kun anbefale at surfe forbi og kigge, om der mon ikke er noget, I står og mangler. At det hele så også er fair-trade produkter, gør jo kun, at man også kan shoppe med god samvittighed ;-) Du finder alle deres produkter fra Oeuf lige her.

oeufhue1

Hjemmesiden Fairkids.dk har lige nu helt vilde tilbud på fine uldsager fra Oeuf – et for mit vedkommende ret nyt mærke, jeg hovedkuls har forelsket mig i både pga. designet men også de lækre materialer.

Så nu er der en elefanthue med matchende luffer i det luneste, blødeste Alpaca-uld på vej til Trutten med posten – og der var også de fineste strikkede kjoler, som min kæreste desværre nedlagde forbud mod 😛

Det hele er som sagt min. sat ned til halv pris – så jeg kan kun anbefale at surfe forbi og kigge, om der mon ikke er noget, I står og mangler.

At det hele så også er fair-trade produkter, gør jo kun, at man også kan shoppe med god samvittighed 😉

Du finder alle deres produkter fra Oeuf lige her.

Billedkilde: Fairkids

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *