Gråt i gråt i gråt

Må vist være beskrivelsen af dagens outfit. For første gang i en hel uge har jeg endelig været i almindeligt tøj og været udenfor en dør. Vi spiste brunch på Café Maddies på Østerbro med et vennepar. Jeg havde læst nogle rigtig gode anmeldelser på nettet og glædede mig til at afprøve stedet. Desværre levede det ikke just op til de fine ord, men vi havde en hyggelig dag, og hold da op hvor var et skønt at komme lidt ud igen!

081109

Må vist være beskrivelsen af dagens outfit.

For første gang i en hel uge har jeg endelig været i almindeligt tøj og været udenfor en dør.
Vi spiste brunch på Café Maddies på Østerbro med et vennepar. Jeg havde læst nogle rigtig gode anmeldelser på nettet og glædede mig til at afprøve stedet.
Desværre var brunchen ikke ret god, men det var selskabet til gengæld, og hold da op hvor var et skønt at komme lidt ud igen!

Det fjollede smil skyldes verdens sødeste 10 måneder gammel dreng, som prøver at luske sig med på billedet 😛

Kjole: American Apparel -.- Cardigan: Zara -.- Støvler: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *