Varm kørepose fra 7 A.M. Enfant

Sådan en sort, varm pelset sag af en kørepose er pt. på vej mod posten, så Trutten kan holde sig varm, når han er med mor ude at shoppe i klapvognen. Jeg elsker det lækre design med pelskanten - fremfor de almindelige halvtriste standardudgave, man kan købe med til sin klapvogn. Den er, udover at være helt fantastisk flot, også vandafvisende, dejlig varm, pelskanten kan lynes af (men det ville nu næsten være en skam), den kan lynes helt op så hætten også varmer, forsiden kan lynes af og bruges til autostolen - og fik jeg sagt at den er fantastisk lækker? Udgaven hedder Le Sac Igloo og firmaet bag hedder 7 AM Enfant. Jeg har købt den hos den svenske netbutik Mammashop, hvor der er gratis forsendelse ved køb over en vis beløbsstørrelse. Jeg satser på at vende tilbage med billeder af køreposen i aktion, så snart den er modtaget, afprøvet og godkendt af Trutten ;-)

koerepose

//

Sådan en sort, varm pelset sag af en kørepose er pt. på vej mod posten, så Trutten kan holde sig varm, når han er med mor ude at shoppe i klapvognen.

Jeg elsker det lækre design med pelskanten – fremfor de almindelige halvtriste standardudgave, man kan købe med til sin klapvogn.

Den er, udover at være helt fantastisk flot, også vandafvisende, dejlig varm, pelskanten kan lynes af (men det ville nu næsten være en skam), den kan lynes helt op så hætten også varmer, forsiden kan lynes af og bruges til autostolen – og fik jeg sagt at den er fantastisk lækker?

Udgaven hedder Le Sac Igloo og firmaet bag hedder 7 A.M.7  Enfant.

Jeg har købt den hos den svenske netbutik Mammashop, hvor der er gratis forsendelse ved køb over en vis beløbsstørrelse.

Jeg satser på at vende tilbage med billeder af køreposen i aktion, så snart den er modtaget, afprøvet og godkendt af Trutten 😉

//

Billedkilde: Planet Kids

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Den er mere end fantastisk! Jeg er så tilfreds med den. Ikke bare er den flot, den er virkelig også praktisk og varm; alle pengene värd!

  Elsker at den er lavet af teflon på ydersiden, så alt fra frikadeller og ostehaps’er bare praller fuldständigt af. Og så behöver man ikke släbe dyner med til baby! Posen er rigelig!

  HURRA for 7 A.M!

  • Hej Brigitte,
   Jeg kan kun give dig ret i det hele!

   Nu har vi efterhånden haft den i et stykke tid, og vi knuselsker den alle 3.
   Trutten elsker at sidde og putte sig nede i den, mens vi andre går og hundefryser – og den er nemlig netop gearet til at modstå riskiks og ostehaps’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *