Selvudløseren og jeg…

arbejder stadigt hårdt på at blive gode venner - men mon ikke det kommer på et tidspunkt? Vi har været til børnefødselsdag i dag, og der var boller og varm kakao med flødeskum ad libitum - ammenam! Det meste af eftermiddagen blev dog desværre tilbragt hos lægevagten med en lille syg dreng - så deraf det manglende tid og overskud til bloggen. Nu er han på penicillin, så vi håber, han snart er i bedring, omend det tegner til at blive en meget lang nat for os alle. Jeg har haft min nye kjole fra Topshop på i dag. Jeg havde jo håbet, den kunne agere erstatning for den Vanessa Bruno kjole, jeg aldrig fik fat på - men den er desværre så langt fra, som man egentlig også burde kunne forvente til prisen ;-) Den er fin som hverdagskjole, men draperingerne er noget finere på Topshops modelfoto, end de er på mig. Kjole: Topshop -.- Tørklæde; H&M -.- Sko: H&M

011109

arbejder stadigt hårdt på at blive gode venner – men mon ikke det kommer på et tidspunkt?

Vi har været til børnefødselsdag i dag, og der var boller og varm kakao med flødeskum ad libitum – ammenam!

Det meste af eftermiddagen blev dog desværre tilbragt hos lægevagten med en lille syg dreng – så deraf det manglende tid og overskud til bloggen.

Nu er han på penicillin, så vi håber, han snart er i bedring, omend det tegner til at blive en meget lang nat for os alle.

Jeg har haft min nye kjole fra Topshop på i dag. Jeg havde jo håbet, den kunne agere erstatning for den Vanessa Bruno kjole, jeg aldrig fik fat på – men den er desværre så langt fra, som man egentlig også burde kunne forvente til prisen 😉

Den er fin som hverdagskjole, men draperingerne er noget finere på Topshops modelfoto, end de er på mig.

Kjole: Topshop -.- Tørklæde; H&M -.- Sko: H&M -.- >Taske: Mulberry Bayswater tooled edition

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth, har fulgt med her på din blog i noget tid, så er det vist ved at være på tide at lægge en kommentar, ik´ 🙂 Rigtig god bedring til din lille dreng, det er så synd når de ikke er helt på toppen de små størrelser

  • Hej Ann-Christine,

   Tusinde tak skal du have – han er heldigvis frisk igen.
   Jeres blogprojekt ser rigtig spændende ud – det glæder jeg mig til at følge 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *